Jump to content

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Chat odasının geri dönme ihtimali yok mudur acaba hala ileitişimi kolaylaştıran bi olaydı eskiler bilir biz bu uygulamayı geri istiyoruz çok kesin konuşuldu önceden ama lütfennnnn:clapping::clapping::clapping:

Yanıtlama zamanı:

Daha önce sorduğumda sistemde bir açık yaratıyor gibi bir cevap almıştım sanırım. ( Ama bu konu için olup olmadığından emin değilim şu an :D )

O kısmı deneyimleme şansı olmamış biri olarak ben de açılmasını isterim ama açılsa bile konuşacak kişiler olup olmayacağından şüpheliyim. Şu an çok fazla aktif kişi yok zira .

Yanıtlama zamanı:

siteyle doğrudan bağıntılı chat odası açılmayacak bu net.

fakat.. bir gece ansızın alternatif açabilirim. :whistling:

Yanıtlama zamanı:
siteyle doğrudan bağıntılı chat odası açılmayacak bu net.

fakat.. bir gece ansızın alternatif açabilirim. :whistling:

Bekliyoruz Amirim

Yanıtlama zamanı:

muhsin'in sahte yakarışı tülay'ı geri döndürebildi mi merak dahi etmiyorum. ama @ArpiA'nın net yanıtına rağmen chat geri döndü. şuan bomboş. chat soranlar nerde?

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...