youngwarlock Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 19, 2017 Chat odasının geri dönme ihtimali yok mudur acaba hala ileitişimi kolaylaştıran bi olaydı eskiler bilir biz bu uygulamayı geri istiyoruz çok kesin konuşuldu önceden ama lütfennnnn:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Daha önce sorduğumda sistemde bir açık yaratıyor gibi bir cevap almıştım sanırım. ( Ama bu konu için olup olmadığından emin değilim şu an ) O kısmı deneyimleme şansı olmamış biri olarak ben de açılmasını isterim ama açılsa bile konuşacak kişiler olup olmayacağından şüpheliyim. Şu an çok fazla aktif kişi yok zira . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Forum oyunlarıda bir nevi chat tir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
youngwarlock Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 eskiler bilir çok iyiydi bu uygulama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
youngwarlock Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 aktif üye sayısı da artıyordu bu şekilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 siteyle doğrudan bağıntılı chat odası açılmayacak bu net. fakat.. bir gece ansızın alternatif açabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaySadist Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 siteyle doğrudan bağıntılı chat odası açılmayacak bu net. fakat.. bir gece ansızın alternatif açabilirim. Bekliyoruz Amirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2017 alternatif https://www.everywherechat.com/chatnow.html Gelin bakim oda adı Gnoxis şifre gnoxis baştan uyarayım Gnoxisle tek bağlantısı isim ve şifredir. Faydalı şekilde kullanacağınızı umuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 muhsin'in sahte yakarışı tülay'ı geri döndürebildi mi merak dahi etmiyorum. ama @ArpiA'nın net yanıtına rağmen chat geri döndü. şuan bomboş. chat soranlar nerde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.