ulviunver Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 26 yıllık gitar hocasıyım. Sadece bu işi yapıyorum. Klasik Gitar, Pop Gitar ve Teori üzerine yayımlanmış 3 tane kitabım vardır. Detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: www.gitardersiankara.com . Klasik gitar ve elektro gitarda; pop (akustik), fingerstyle, doğaçlama , blues, rock, jazz gitar dersleri veriyorum. Ayrıca ileri düzey ve elektro için teori ve armoni dersleri de veriyorum. Armoni, gamlar, bir şarkıda solo nasıl atılır, nasıl solo yazılır, şarkının tonu nedir, hangi akorlardan oluşur, nasıl akor bulunur, ifade nasıl güçlendirilir, nasıl süsleme yapılır, iki gitar parçayı nasıl çalar, grup çalışması nasıl yapılır, şarkıyı söyleyenin ses tonuna göre parça nasıl transpoze edilir… Tüm bunlar çalışmalarımız içinde yer alacak. Tel: 0 532 407 95 69. e-mail: [email protected] web adresi: www.gitardersiankara.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Bu tarz reklam içerikli gönderiler yasak diye biliyorum. Ancak bahsettiğiniz konularla ilgili açıklayıcı bilgiler paylaşırsanız forum üyeleri olarak faydalanabilir, çok da memnun oluruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Arkadaş şu siteye yıllardır üyeyim ve yeni yüzler görmek için çooook bekledim. Gördüğümüz yüze bak, saygısızca reklam yapıp gitmiş. Bir cevap bile yok yazılana. Kaldı ki; bu saygısızlığı yapanlar aramızda da mevcut değil değil. Neyse bakalım. Günde bir dünya insan kayıt oluyor görünüyor bu siteye, birazcık ilgi ve alaka ile burası daha güzel bir yer olabilir diye düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.