Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Evet yorumlarınızı bekliyorum.Buyrun felsefi bir tartışma:whistling: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 tabi ki kuraldır..... kuralsızlık zaten yoktur bence.. tam özgürlük hayal.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 değildir,kişi kendi dünyasında özgür görür kendisini her yönden,kuralsızlığı kural yapmaz kendine;bu yüzden kafası eserse kurala uyabilirde...kuralsızlık bi düşüncedir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 kuralsızlık kural değildir .. sadece şartlanmadır .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 benim kuralım budur....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 benım ıcın kuraldır..bununla ılgılı bırseyler yazmıstım karalama defterıne:) sartlanmanın otesıne gecersınız..alternatıf sonuclara daha rahat ulasırsınız:) -------------------- bu tarısma konularının ayrı bır bolumde olması cok hos olurdu bu arada..dıger konular arasında kaybolup guncellenmesını yıtırıyor...ve sıtedekı en buyuk eksıklık bence rım tekarar tsk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Peki sizce kural nedir?İnsan hayatında kurallar mı daha önemlidir şartlanmalar mı?Ve hangisi daha önemli olmalıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 onemı oynadıgı rolunden geldıgı ıcın sartlanmalar dıyorum:)kural edep ahlak vs ıle sartlanma temellenıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.