Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2007 Evet yorumlarınızı bekliyorum.Buyrun felsefi bir tartışma:whistling: 1 Alıntı
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 tabi ki kuraldır..... kuralsızlık zaten yoktur bence.. tam özgürlük hayal.. Alıntı
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 değildir,kişi kendi dünyasında özgür görür kendisini her yönden,kuralsızlığı kural yapmaz kendine;bu yüzden kafası eserse kurala uyabilirde...kuralsızlık bi düşüncedir bence Alıntı
MurKy Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 kuralsızlık kural değildir .. sadece şartlanmadır .. Alıntı
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 benim kuralım budur....... Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 benım ıcın kuraldır..bununla ılgılı bırseyler yazmıstım karalama defterıne:) sartlanmanın otesıne gecersınız..alternatıf sonuclara daha rahat ulasırsınız:) -------------------- bu tarısma konularının ayrı bır bolumde olması cok hos olurdu bu arada..dıger konular arasında kaybolup guncellenmesını yıtırıyor...ve sıtedekı en buyuk eksıklık bence rım tekarar tsk ler:) Alıntı
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Peki sizce kural nedir?İnsan hayatında kurallar mı daha önemlidir şartlanmalar mı?Ve hangisi daha önemli olmalıdır Alıntı
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2007 onemı oynadıgı rolunden geldıgı ıcın sartlanmalar dıyorum:)kural edep ahlak vs ıle sartlanma temellenıyor.. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.