paranormalfikir Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2018 Gecmişe dair hatıralar çoktur, fakat hatırlananların ilki aynı zamanda hatırlanan ilk farkındalıktır. Birçok hatıranın içinden hatırlanan ilk anıyı kronolojik olarak tespit etmek çok zor sanırım. Hafızanızdaki ilk veriyi yazabilirsiniz buraya. Ben biraz daha düşünmeliyim, sıralamayı oturtamadım henüz. : p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 hatırladığım anım yok :rolleyes:2 dk düşündüm de ...:ermm:içim geçmiş benim herhalde ,üstüme toprak atanım yok:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Atların fink attığı bir bahçesi olan ormanın ortasına bir ev.Rüya mı gerçek mi bilmiyorum... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2018 İlkokul birinci sınıfa git, sonra oradan gerisin geri yürü, mutlaka çıkar bir şeyler. hatırladığım anım yok :rolleyes:2 dk düşündüm de ...:ermm:içim geçmiş benim herhalde ,üstüme toprak atanım yok:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuana35 Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Eski evimizin arkasindaki cayırda bir büyük tas üzerine basil güneşin batışını izlemem..arkadaşların ve ablamin hadiiii diye bağırışları..ve benim tamam geliyorum 1dk diyerek gülümseyerek güneşin kızıllığına bakisim guşumseyip hissederek...söylenene gore 4 yaş civarındayım o zamanlar...şu an bile gözümün önünde..keşke o ana dönsem ve orada taşa dönüp orada kalsam...yaşamamış olsam yaşadıklarımı..olmazmı..bazen bir taşa bir ağaca imrenerek bakarım asırlarca öyle durmak...yaradanın gücüne gitmesin... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 3-4 yaş herhalde evin kenarındaki kum birikintisine çatıdan atlıyorduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 2-2,5 yaşlarındayken tatile gittiğimiz bir yerde evin yanından akan zifte oturmuştum. Çok net şekilde oradan hiç kalkamayacağımı ve orada öleceğimi düşündüğümü hatırlıyorum. 1 yaşlarındaki kuzenim karşıdan bana bakıyordu ve onun da paniklediğini hatırlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 3 yaşındayım.Araba sesini duyup evden fırlamışım.Bahçe kapısı açılıyor.Babam görünüyor üzerinde gri takımı ve elinde evrak çantasıyla.Ayağımda benim olmayan kocaman ayakkabılarla koşuyorum bahçede.Annem peşimden geliyor bana kahkahalarla gülerek.Ne var bu kadar gülecek?Yetişkinler bir garipler Ayakkabılar çıkıyor.Düşeyazıyorum.O anda yakayı eleveriyorum.Bırak beni anne!Babama koşmam gerek.Ama o da ne?Babam ortada yok.Nereye gitti koca adam?Kurtuluyorum annemin elinden,belki de o beni salıveriyor.Bir müddet çevreye,sağa sola bakınıyorum arayan gözlerle.Oyunu çözdüm çözeceğim derken annem yine geliyor.Beni havaya kaldırıyor.Bir başka el beni yukarıdan çekiyor.Çok eğlenceli bu .Ayakkabılar düşüyor ayağımdan,pat pat.Galiba uçuyorum...Hayır.Bu babam,ağacın üstünde.İlk defa ağacın tepesinden bakıyorum dünyaya.Çiçek kokuları geliyor burnuma çeşit çeşit.Rengarenk evler görüyorum bahçe duvarının arkasında,simsiyah bir kum tepesi,sokakta oynayan,bağıran çocuklar.Kafası siyah,kendisi beyaz bir kedi,bahçe duvarından atlıyor.Batan güneş de,altın rengine boyamış her yeri. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Salondayız. Televizyon ışığı gibi hafif bir ışık var odada. Babam sigara içiyor. Küllüğe çarpıp deviriyorum, yere sigara külleri düşüyor. Halı yanıyor benek benek, iz oluyor. Bu sanırım. Ne kadar küçüğüm bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Sanırım hatırladığım ilk anı doğduktan sonra ilk altımı ıslatışım olmalı.O hafifleme hissi ileriki dönemlerdeki davranışlarıma da yansımış olabilir.Bilemiyorum aklıma başka bişey gelmedi rofl : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2018 okula ilk girdiğim günlerdendi kapının dibinde ağlıyordum okulda durmayı istemiyorum diye anneeee diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2018 2 buçuk - 3 yaşlarımda köydeki evin salonundayım, saat sabah 9 - 10 gibi. Güneş kapının üzerindeki camdan içeri giriyor ve gün ışığı odada havada uçuşan tozları sevimli gösteriyor. Dinginlik ve neşe veren bir ışık huzmesi... İskemlenin üzerindeki tepsiye kahvaltılıklar yerleştirilmiş, bardaklar henüz boş. İçimden; "Evdekiler bir toplansa da, hep beraber kahvaltı etsek." diye geçiriyorum. Aklımda çaya ekmek banıp yemek var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spiegel Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Salonda aynali vitrine bakıp küçük yüzümü inceliyordum . Birgun büyüyünce yüzüm nasıl bir şekil alacak diye düşünüyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 odamda yatağa uzanıp uyumaya çalıştığımı hatırlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 Havale geçirdiğim an, 1 yaşında bile değildim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 Konuyu hastalık diye okudum ve aklıma küçükken bronşit olduğum geldi. Bir ay yataktan kalkamamıștm. Bir ay sonunda da 3 ay kadar öksürüğüm devam etmişti. Krizler geçiyordum durmak bilmiyordu. Ne berbat günlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuana35 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2018 Şimdi hatırladım çocukken çayırda atılmış ilaçları şeker diye yemem...ablam görmüş gelmişti dediki bırak onlar şeker değil ben şekerre diyordum..bıraktım..sonra ablam gidince tekrar çayıra koşup şeker işte şeker bunlar diye ağzıma attığımı hatırlıyorum..hayret hiçte acı macı demiyordum hatırladığım hop hop ağzıma atıyordum...demekki çocukların tat alma duyusu yok? 2 yaşlarındaymışım..sonrası yok? hastanede midem falan yıkanmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 -- https://www.bbc.com/turkce/vert-fut-37237392 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.