AKagNA Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2018 Evet arkadaşlar, çok ciddili bir soru, lise öğrencisi olarak, odaklanmama, irademe daha iyi gelebilecek, motive tutacak hangi renk olabilir? Senelerdir odam krem, nereye taşınsak babam düz olarak kreme boyar ve çok sıkıldım, bunaldım, yeter Sizlere soruyorum, sizce hangi renk beni daha neşelendirecektir? İçimden yeşil geçiyor fakat kırmızıda düşünüyorum, kırmızıya boyasam içimi karartır mı ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Neselenmek icin yesil iyidir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Odaklanmak ve iradeden bahsediyorsak bu Lacivert gibi bir renk olabilir ama bu sefer de fazla boğucu olmasın? Yeşil de hoş olabilir. Ya da krem rengi yapın komik komik hallere düşmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2018 Kapıların, mobilyaların, yerin, pencerelerin, perdelerin, avizenin vb. odanın içinde bulunan şeylerin renklerini göz önünde bulundurarak karar vermen daha doğru olur bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Uçuk mavi beyaza yakın hem içini karartmaz hemde bilimsel olarak öğrencileri motive ettiği kanıtlanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Gök mavisi odaklanmaya yardımcı olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Bence kişi ile alakalı tamamen. Ve odadaki eşyalar ile de ilgili tabi. Dolaplarım tek renk değildir, krem, gold ve mavidir. Odamın rengi koyu lacivert. Bildiğin siyaha yakın bir lacivert. Boğdu mu asla. Zaten iki büyük pencere var ve perdeler beyaz, perdeler dahi odayı aydınlatmak için yeterli. Odamda ne bunalıyorum ne sıkılıyorum. Gayet memnunum, hemen bir puzzle bitirdim bile ahsbbd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Bence kişi ile alakalı tamamen. Ve odadaki eşyalar ile de ilgili tabi. Dolaplarım tek renk değildir, krem, gold ve mavidir. Odamın rengi koyu lacivert. Bildiğin siyaha yakın bir lacivert. Boğdu mu asla. Zaten iki büyük pencere var ve perdeler beyaz, perdeler dahi odayı aydınlatmak için yeterli. Odamda ne bunalıyorum ne sıkılıyorum. Gayet memnunum, hemen bir puzzle bitirdim bile ahsbbd O hatun bitti mi yoksa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 O hatun bitti mi yoksa Yok yahu diğeri. Sana attığım dan bu yana elimi sürmedim, kedilerde mahvetmis zaten. Vakit bulsam yapacağım onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moterda Olisya Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2018 Ben renklerin özellik olarak değişebileceğini düşünüyorum. Mesela açık renkli mavi tonların odaklanmaya yardımcı olduğu söyleniyor bir çok kişi tarafından ama ben öyle bir ortamda kendimi pek rahat hissedemem, Koyu ve mat renklerin hakim olduğu bir oda daha motive edicidir benim için. Bence sevdiğin renkleri gözden geçir ve onları ele alarak bir karar ver, Bordo bile sanıldığından daha farklı atmosferler yaratabiliyor .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.