Psy Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2018 Selamlar, Geçen gün çalışırken iş yerine gelen müşteri işini hallettikten sonra giderken cüzdanını düşürdü ve yere düşen cüzdana uzanıp elime aldığımda cüzdanın ilk alındığı zamandan bir anıyı vision olarak gördüm tam olarak ilk alındığı anı ve kızın cüzdanı alırken yaşadığı mutluluğu ve arkadaşlarına yeni cüzdanını gösterirken yaşadığı hisleri deneyimledim bu tarz durumları yaşayan kişiler ve ise lütfen bu konun altına yaşadıklarınızı detaylı bir şekilde anlatıp bizimle paylaşın Not: Yaşadığım bu olay en yakın tabirle psikometri diye adlandıralabiliceğinden psikometri olarak yazdım daha önce ise eyşalara dokunmadan dahi insanların anılarını deneyimleyebiliyordum bir nesneye dokunarak yaşadığım nadir deneyimlerdeb birisi sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.