tutku3434 Oluşturma zamanı: Mart 3, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 3, 2018 Aslında bu durumu yıllar önce yaşadım ama astral seyahat yapmaya çalıştığım bir gece tek yaşadığım evimde yatağıma bakan ayna patlamıştı o zaman , bu sefer ise dün akşam 9 civarı tam ailemle yaşadığım eve girdim iki üç dk geçmemişti ki bomba gibi bir sesle ayna patladı üniteye sabit olan aynanın bütün parçaları yerde tuz buz oldu , dedim aha yine başlıyoruz ama daha ekstra bir ilginç olay yaşanmadı ayna dediğimde 1.5 mt2 kocaman bişi evde negatif bir enerji hissettim evde ki hayvanlar (2 kuş 3 kedi ) baya ürkmüş halde lakin ne kadar yoğunlaşsamda bir varlık tanımlayamıyorum negatif enerjiyi ise çok net algılayabiliyorum , düşüncelerinizi varsa tavsiyelerinizi sormak istiyorum . Bu arada son dönemde evde ciddi bir enerji çalışmam yada uyguladığım bir ritüel olmadı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Son zamanlar önemli değil Bu yıllar öncesine dahi dayanabilir. Nedense birşeyler ifade etmek istiyor bir takım varlıklar gibi hissettim ama bu konuda hiç bilgim yok geçen seneler de bizde patlama değilde düşme olanları yaşamıştık. Duvarda ki saat bir anda düşünüyordu falan. Benden daha bilgilisiniz sanıyorum, ya evi arındırın ya da iletişime geçin derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 tansiyonlu cam deniyor bunlara. hatalı üretimden dolayı bazı camların içinde kabarcık şeklinde çok fazla hava boşluğu kalır ve ısı değişimleri zamanla bu boşluklarda gerilim oluşturduğundan patlayarak dağılırlar. nadir de olsa araba camları ve banyodaki aynalar da patlayabiliyor benzer biçimde. muhtemelen metafizik varlıklarla ilgisi yoktur. tabi sürekli yaşadığın bir olay değilse. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tutku3434 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2018 Tansiyonlu cam olayı çok mantıklı geldi ama 15 yıldır aynı yerde ki aynadan bahsediyoruz defalarca ısı değişimi yaşamıştır lakin yinede en mantıklı açıklama bu galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Drizzt Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.