enc1907 Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2018 Arkadaşlar Path of Lucifer grubunu biliyor musunuz? Ben bir spiritüel satanistim ve vurada bir sürü konu başlığı açılmış bizlere sorulan. bizler Ayetler,Gerçekler ve İsa Kitaplrına inanıyoruz.-İsa kitabı diyince incil sanmayın İsa’nın hikayesini anlatıyor sadece- eğer hala aklında soru işareti olan varsa path of lucifer sitesine girebilir kitaplrı okuyabilirsiniz, buraya sorularınızı yazabilirsiniz veya discord sunucumuza gelebilirsiniz.-link vermek yasak mı bilmediğimden link koymal istemedim- sizw tavsiyem kitaplrı okuduktan sonra soru sormanız çünkü tahmin esiyorum ki spiritüel satanizm hakkında çok bilgili değilsiniz ve islama göre yorum yapacaksınız o yüzden en iyisi sizin araştırıp aklınızda kalan soruları sormanız. Unutmamak gerekir ki her şey saygı çerçevesinde olmalıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.