MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2018 Daha önce kapalıydı. Başka birşey arıyorken kazara açtım. Şimdi ayarlarda bulamıyorum. Bilen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Şu ok işe yarar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 O ok geçici, tamamen kapatmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Biraz denedim, kapatması gerek. Bence sorun cookielerde. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ve beni hatırla demenize rağmen giriş yapmanız gerekiyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 ok bende kalıcı olarak kapattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2018 Biraz denedim, kapatması gerek. Bence sorun cookielerde. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ve beni hatırla demenize rağmen giriş yapmanız gerekiyor mu? Herhangi farklı birşey yapmadım ama bu sefer oldu. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2018 Buradan da oluyor kalıcı olarak. Ben de yanlışlıkla kapattıydım bir ara. Uyarayım geri getirmesi daha zor ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2018 [ATTACH]17329[/ATTACH] Buradan da oluyor kalıcı olarak. Ben de yanlışlıkla kapattıydım bir ara. Uyarayım geri getirmesi daha zor ha İşte ya! Bunu arıyordum. Böyle menülü birşeydi diye... Leto yüzünden şizo muyum diye düşünmeye başlamıştım. Sağ olsun yine zaman ayırmış. Ama kova'ların hali başka oluyor. Yaşasın kova kardeşiliği! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.