MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2018 Okunaklı olması için, gönderide liste(1) kullandım. Önizlemede düzgün görünüyordu(2) fakat foruma gönderdikten sonra görünmez oldu.(3) Sayfanın kaynak koduna baktım, yerlerinde duruyorlar...(4) 1. [list] [*] liste [/list] 2. 3. 4. bu arada CODE etiketi de çalışmıyormuş. :/ Başka bir tarayıcıdan denedim. Sonuç değişmedi. Herkeste aynı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2018 Yazı aslında aşağıdaki resimdeki görünmeliydi: Bunu [HIGHLIGHT]QUOTE[/HIGHLIGHT] içine aldığımda görebiliyorum sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2018 Dikkat Dikkat sorun reset-fonts.css dosyasından kaynaklanıyor. Burada li{list-style:none;} ve body,div,dl,dt,dd,ul,ol,li,h1,h2,h3,h4,h5,h6,pre,code,form,fieldset,legend,input,button,textarea,p,blockquote,th,td {margin:0;padding:0;} satırları, tüm css özelliklerinin üzerinde olduğudan, özellikle sınıf belirtilmemiş "ul","ol","li" etiketlerini etkilemektedir. Ayrıca HR için postbit.css dosyasında /*postbit legacy*/ .postbitlegacy hr, .eventbit hr { display: none; } kodu, [HR] kullanılmasına rağmen, gönderide görünmemesine neden oluyor. ilgililere duyrulur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2018 Hâlâ çalışmıyor #935152 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.