BaySadist Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 NizaL Paylaşımların okadar etkileyiciki resimlere bakarken dalıp gidiyorum ah ulan ahhh 1 Alıntı
NizaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 NizaL Paylaşımların okadar etkileyiciki resimlere bakarken dalıp gidiyorum ah ulan ahhh Doğanın,evrenin armonisi kimi kez renkte kimi kez seste,bazen göğün bin bir ahenginde. Anlardan devşirilen tümde güzellik ayan beyan. Allah'ın yaratma sanatının azameti beni de çekiyor. Teşekkür ederim samimi yorumunuz için BaySadist. Alıntı
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 İyi ki kuzeyde yaşamıyormuşum. Zaman çok çabuk geçerdi. Alıntı
BaySadist Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Çok Enteresan ya Kafanı Kaldırıp Baktığında Gördüğün Her Yıldızın Bir YAşam Potansiyeli Var Ve O Her Bir Yıldızın YAnında Kyıısında Köşesinde Yaşam olma ihtimali var abi çok muhteşem bişey ya Alıntı
NizaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 İyi ki kuzeyde yaşamıyormuşum. Zaman çok çabuk geçerdi. Belki,evet. Çok Enteresan ya Kafanı Kaldırıp Baktığında Gördüğün Her Yıldızın Bir YAşam Potansiyeli Var Ve O Her Bir Yıldızın YAnında Kyıısında Köşesinde Yaşam olma ihtimali var abi çok muhteşem bişey ya Evrenin gizemi sessizce konuşuyor.Neden olmasın? Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.