NizaL Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Fotoğraflar elbette ki fevkalade de... 3 ve 9. görsele bayildim. Oraları sanki daha önce neresi olduğunu bilmeden rüyamda görmüş gibiyim. Neredeyse eminim. Ben bu başlığın adını acaba neden her seferinde Alper'e seyahat diye okuyorum. Bir de son fotoğraf bana korkunç bir çaresizlik hissettirdi. Nedenini bilmiyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2018 Alperlere diye okudum konuyu diyorum kim gidiyor İstanbul'a Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NizaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Fotoğraflar elbette ki fevkalade de... 3 ve 9. görsele bayildim. Oraları sanki daha önce neresi olduğunu bilmeden rüyamda görmüş gibiyim. Neredeyse eminim. Ben bu başlığın adını acaba neden her seferinde Alper'e seyahat diye okuyorum. Bir de son fotoğraf bana korkunç bir çaresizlik hissettirdi. Nedenini bilmiyorum. Beğenmenize sevindim. En son resim ufkun sonsuzluğu temsili yanında ağacı belirli bir nesne olarak öne çıkarıyor.Psikolojide zemin ve nesne zıtlığı algıyı yönlendirir. Uzaktakilerin ,ötedekilerin karşısında yakın oluşumuz bazen o nesne ile içsel bir bakış oluşturabilir. Mesela yakınlarımızın,sevdiklerimizin bizden ayrılıp onlarsız,yalnız kalabilme korkusunun bilinçaltı yansımasını da hissettirebilir. Alperlere diye okudum konuyu diyorum kim gidiyor İstanbul'a Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.