hatun Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2018 İlk olarak şöyle söyleyeyim kısa bir süredir sevdiğim bir beyin bana mesaj atması yada iletişime geçmesi için telepatik yolla mesaj yollamaya çalışıyordum. Tacizlerim başarıya ulaşmış olacak ki sonuç aldım ve instagramdan bana takip yolladı . O gece rüyamda Instagram dan takiplesiyorduk fakat onun sevgilisi olduğunu görüyordum , bir sürü resim vardı sevgilisiyle ve biosunda da " o da patates püresini severdi / seviyor ." Yaziyordu ( rüyada okuyamayiz diye okumuştum bir yerde herneyse ) neyse sevgilisi var görüyordum sabah bir uyandım istek atmış . Daha öncede rüyada gorduklerimin benzerini yaşamıştım şimdi aklıma takıldı , çocuk kaderimde yok mu ? Başkasıyla mı olmalı ? Bu bir mesaj mı yoksa bilinçaltı mı ? Bu arada sosyal medyadan takip atması bir şey ifade etmez demeyin olay biraz karışık yani anlamı büyük yorumlarınızı alabilir miyim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.