Elesis Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Artık üstteki üyeye mi armağan edersiniz,yoksa öyle ortaya mı yazarsınız bilmiyorum ama kendiniz yazın orijinal olsun ben başlıyorum(iğrenç olması tercih sebebidir:D). Öğretmen dedi aferin yavrum. Yaptı kamereman hemen zum. Ama kum girdi ayağıma hep kum. Boşver sen gözünü yum. -------------------- İlgi görmedi diye yılmicam tabii ki:D İşte yeni manim: Arılar yaptılar bahçede petek Soktular iğnesini attılar kötek Allah'a şükür giymemişti etek Ağardı tüm saçlarım tek tek Oturdum yaptım sana kek Attım zarı hep geldi yek Rakıyı içerim ben sek Laboratuara da oldum denek :sick: -------------------- Hmm demek ilgi yok popo olmak pahasına devam diyorum(olduk zaten) Beatiful and sexy En sevdiğim nota si Ne güzel lan bu pisi Anlatamam bu hisi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 :)jhavamda degıldım o yuzden yazmamıstım ama denerım sen calar ben oynar su üstünde tepsı yanar attıgın taş kafamı yarar bu kata senı napar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Ehehe,rezil olcam sandım bi an:D Severim ben türkseli Dellendirmeyin beni Antonyo vivaldi En sevdiğim besteci:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ıkındırdın be adam,cıkmadı basım dertten kurtulmadı senınle asık atamam pilim kalmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 olur mu hic popo yapmak elesisi.. herkeste vardir bir yastik alti manisi.. benden size davet.. haydi gnoxis ahalisi.. benden simdilik bu kadar.. gelsin sizden gerisi.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 katır tepse iyiydi ne varki yigitti yok cıkmadı dvm ını getırene karma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ... seven geldi biraz itti.. mani burada bitti.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ::rofl:harıka -------------------- kata ıyı geceler dıler zıra sıgarası biter artık yarına halleder gözlerınızden öper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Tavandakİ Fareler Tikir Tikir Ederler Daha Çok Yazacaktim Klavyemİ Yedİler (sonu Kalem Olcak) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Canımsınız siz benim ne kadar iyisiniz Beni yalnız bırakmayıp hemen yanıma geldiniz Böyle dostlar herkese nasip olmaz bilirim Size iyi günler deyip varır yoluma giderim:) Eyvallah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 sen beni popo etmedin ben seni eder miyim.. bu baslik asagi indikce yukari cekmez miyim.. ey ahali durma sen de al sazini eline.. bir yandan kafiye bul bir yandan vur teline.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ah be Seven'ım eksik olma Sen de olmasan düşünen yok beni bu forumda Canım Kata'm sen üstüne alınma İkinize de karma ama şimdi değil sonra;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 karmanin lafi olmaz maksat eglence.. karizma da neymis yuzler gulunce.. herkes bunu bilip bunu isteyince.. akan sular gokcek.. elesis diyince.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 herkese selamünaleyküm çok fazla edemem kem küm ben size naptım deyyuslar beni habersiz bıraktınız bre uyuzlar:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 vay los efendi pek hos geldiniz.. cok sukur on olmaya karar verdiniz.. yazmanıza ekip olarak inan cok sevindik.. fırsat bldukca yazin.. biz beklerik.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 hoş geldim amma pek sefalar getirmedim verin la sazı elime siz çalınca kendime yediremedim 3ümüze birden yükleniyorlar ama susun la atlamayın damdan dama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 elesisin isi var mesgul su anda.. kabahat o yokken burda duranda.. .. bize guvenip baslik mi acilir.. bak konu boyle daldan dala sacilir.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Önce teşekkür tabii ki seven'a Lost'um Hacivat mı olucan başımıza Sen yazma mani falan aman Git evine yap kek falan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 daldan dala atladım:D sarı çiçek topladım çiçeklerim döküldü dere aldı götürdü bu aşk beni hep süründürdü!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 hacivat olmak bana mı kaldı senin gibi karagöz ü ben neylerim karşıki dağlar beni benden aldı şimdi aşk ı gam eylerim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 losteirosss ya da delycochuk farketmez başımızdaki dertler bitmez hacıvatmış karagözmüş bebeğimin gözü dönmüş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CTUAB Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 aklım nerelerde bilir misin ey dost? gece acıkınca yaparım tost!!!!! aklıma esince esnerim most üşüyünce de giyerim post:D::D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 içimde bir sıkıntı var nedendir acaba yazdıklarım mani olmasada kimse mani olamaz saçmalamama lost ve seven gelin oturun hele karşıma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 işte geldim burdayım ben bu işte ustayım nedir ne değildir derdin?anlat hele çekinme rüzgar gibi avare serseri bi tayım amma velakin son durakta inme:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2007 Aman efendim bak şu işe, Kimler gelmiş başlığa da Kurulmuş baş köşeye. Eyvallah dostlar yalnız kalmadım ama E bari çalışalım da olsun 3-4 sayfa:D Mani nedir zaten di mi? Altı üstü elinin kiri. Ramazanda yaklaşırken işte, Alıştırma olur bize bu gidişle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.