nihtwish Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2006 Mezbahadan et taşıyan bir tırın sabahın erken saatlerinde yüklenip bir an önce yola çıkması gerekiyormuş. Işe sabahın kör vakti gelen işçiler, tırı yüklemeye başlamışlar. Alelacele işi bitirmişler. Tırın şoförü arkadaki soğuk hava deposunun kapısı kapatılır kapatılmaz yola çıkmış. Ancak son eti çengele takmaya uğraşan işçinin içeride kaldığını kimse farketmemiş. Uyku sersemi olan işçi de başına gelen korkunç şeyi, ancak tır hareket edince farkedebilmiş. Tır hiç durmadan 8 saat yol alacağindan, arkadaşları kaybolduğunu farketmezlerse donarak öleceği kesinmis. Bir süre duvarları yumruklamış ama sesini duyuramayacağını biliyormuş. Bir süre sonra üşümeye başladığından hareketleri yavaşlamış ve bir kenara çöküp ölümü beklemeye başlamış. Oturup kaçınılmaz sonunu beklemeye başlamış ve cebinden çıkardığı kağıt kaleme yazmaya başlamış. 1. saat: çok üşüyorum; 2. saat: her yerim uyuşuyor; 3. saat: ayaklarımı hissetmiyorum; 4. saat: donarak ölmek istemiyorum, kalemi tutucak gücüm kalmadı, ellerim dondu... Tır etleri teslim edeceği yere geldiğinde şöförü dondurucunun kapısını açınca içerisinin soğuk olmadığını farketmiş. Sabah yola çıkarken aceleden dondurucuyu çalıştırmadığını hatırlayan şoför, lanetler okurken köşede büzülmüş yatan işçiyi görmüş. Adamın uyuyakaldığını sanan şoför, işçiyi sarstığı halde uyandıramamış. Polis olaya el koymuş, şoför tutuklanmış. Bir müddet sonra adli tabip raporunda işçinin ölüm nedeni vücut ısısının hızla düşüşü olduğu açıklanınca temize çıkmış. Meğerse talihsiz işçi psikolojikman ölmüşmüş. (alnt) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 yazık ya böle bi ölümde yaşamak çok kötü,,, bilinçaltımın bu hale gelmesini istemezdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonDRagon Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 ümidi bitenin hayatı zaten biter sözüne manyak bi örnek eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 şimdi cok acayıp bısey geldı aklıma astral seyahat telekınezı vb. komuları tartısırken yaa ben yapabılırmıyımkı falan dıye dusunenler oluyo oysakı telkın ve dusunce gucuyle neler gerceklesıyo adam kendını oldurmus ötesı varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Ne şehit-Ne gazi desenize Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2006 Çok isabetli bir örnek olmuş. Başka bir başlıkta vücutta psikolojik olarak izler meydana gelebildiğini konuşmuştuk. Bakınız adamcağız ölmüş.Mümkün mümkün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 mümkün olabilir nora ama o vücuttaki izlerin asıl sebepleri ortada hadi diyelim izler psikolojik görünenlerde mi psikolojik yapmayın allah aşkına Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 böle bişey daha vardı. Adamın birinin parmağını kesmişlr gözlerini de bağlamışlar.Doktor demişki şimdi parmağını kestik, akan kanla uzun süren bi ölümün olablir demiş.Çünkü devamlı kan kaybediyorsun falan demiş.Oysaki parmağından akan 3-5 damla kan daha sonradan kurumuş ama adam kan kaybediyorum diye ölmüş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 adam orda donarak ölüyorsa vücutta izler olması çok normal geliyor bana maden psikolojik olarak kendi vücut ısısını ölecek kadar düşürebiliyor neden vücudunda izler olusmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ALINTImümkün olabilir nora ama o vücuttaki izlerin asıl sebepleri ortada hadi diyelim izler psikolojik görünenlerde mi psikolojik yapmayın allah aşkına [/b] psikolojik etkileri çok fazla hafife alıyırsun bence doloress. Bu konu hakkında bilgin var mı yani psikolojiyle hiç ilgilendin mi? İnsan beyninin ürünü olan birçok şey var. Başka varlıklar gördüğünü düşünüyorsun bu mümkün değil demedim zaten. Ama akside olabilir sende bunu bir düşün. Bilimsel olan birşeyi kabul etmek niçin bu kadar zor?Asıl sebepleri ortada diyorsun ya.. lütfen bana bu sebepleri açıkla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 yaşanan olay gayet doğal vede mümkün yani oranın soğuk olduğunu bildiği için donarak öleceğini düşündüğünde vücut ısısı gayet doğal olarak düşer yani bu durumda ölüm yemek içmek kadar doğal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ALINTI(Nora @ 24 09 2006, 14:53 ) 13790[/snapback] psikolojik etkileri çok fazla hafife alıyırsun bence doloress. Bu konu hakkında bilgin var mı yani psikolojiyle hiç ilgilendin mi? İnsan beyninin ürünü olan birçok şey var. Başka varlıklar gördüğünü düşünüyorsun bu mümkün değil demedim zaten. Ama akside olabilir sende bunu bir düşün. Bilimsel olan birşeyi kabul etmek niçin bu kadar zor?Asıl sebepleri ortada diyorsun ya.. lütfen bana bu sebepleri açıkla. [/b] katılıyorum. Önce Bilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ben bilimselliği kabul ediyorum çünkü bu konuda bi çok kitep okudum... ve gerçekten insan psikolojisi yani bilinç altı soğuğu kabul ettiği için vucutta buna uyarak kendi kendini öldürdü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ya bu adamı öldüren güç kendisinde sonuçta.bu güç baska sseyler içinde kullanılamaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 baska seylerden kastın ? zaaten beyın gucuyle bı cok sey gerceklestırılıyor astral seyehat telekınezı telepatı levıtasyon vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ya nebilim mesela bi hastalık veya açlık duygusu bu biras saçma oldu ama örnek vermek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 yanee : umudunu kaybedenin kaybedicek hiçbir şeyi kalmamıştır ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 ama bişi yediğinde doyan beyin değil mesela o tırda gerçekten soğutucu çalışsaydı ve adam oranın soğuk olmadığını düşünseydi bile soğuk gerçekten olduğu için adam ölecekti yani açlık için beyin gücü yeterli değil çünkü yiyeceğe ihtiyaç duyan beyin değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 açlığa taktınız mesela dedim örnek vermek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 aclık ıcın arkadaslar yorum yapmıslar vhercle arkadasıma bende katılıyorum bıde hastalık demıssın ıyılestırme anlamında bazı teknıkler ve calısmalar var bıldıgım kadarıyla bı ara canın sıkılkdıgında basının cok agrıdıgını dusun ve devamlı kendını bu yonde telkın et bı sure sonra basının nasıl agrıdıgını gorunce sende sasıracaksın ben denedım oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2006 yok denemeyim ben onu olur ama düşünmeyince geçiyo yani şiddetli bi şekilde hissetmiyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.