Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Sinema portalı “filmschoolrejects”, sinema tarihinin en vahşi 10 filmini belirledi. Bir grup çılgın gencin kurduğu ve her türlü sıradışı filmin detaylarıyla incelendiği internet sitesinde hazırlanan liste, bazı ülkelerde gösterimi yasaklanmış, en kanlı ve şoke edici filmlerden oluşuyor. Listenin ilk sırasında ise Teksas’ın kırsal bölgesinde bir yamyam klanının eline düşen 5 gencin korku dolu macerasını anlatan “Teksas Katliamı” adlı film yer alıyor. İşte korku sineması sevenleri bile dehşete düşüren 10 film: 1. Teksas Katliamı (1974) 2. Otel (2006) 3. Yüksek Tansiyon (2003) 4. Soldaki Ev (1972) 5. Mezarına Tüküreceğim (1978) 6. Otomatik Portakal (1971) 7. Testere (2003) 8. Yamyamlar Cehennemi (1980) 9. İki bin Manyak (1964) 10. Tepenin Gözleri (2006) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ikibi manyak ve soldaki ev i ilk defa duydum.. eğer televizyon kanallarından biri verirse direk seyredirim... nede olsa kanlı film canlı filmdir... tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Otomatik Portakal'ın kitabından çok etkilenmiştim ; sonra filmini izledim kitapla alakası yok gibi,hiç beğenmemiştim,cidden zorlayıcı sahneler için çekmişler gibi filmi,bu listede olması normal paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Otel ve tepenin gözleri favori filmlerim arasındadır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 texas katliamınıda ekle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 testere 1 degil ama 3 baya bi kanliydi.. oteliyse nasil izledigimi ise bir ben bir kardesim bir de Allah biliyor.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Teksas katliamı güzeldi ve kanlıydı ama oteldeki sahneler bana bu bakımdan daha çekici gelmişti... Seven keşke oteli seninle birlikte izleseydik:D.. Suratındaki ifadeyi merak ettim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 soyle soyliym efenim.. o filmdekilerin ifadeleri kadar vardi.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 :rofl:otel filmine 9-10 kişi gitmiştik başından sonuna kadar izledim ama yanımdakiler ondan sonra adımız caniye çıktı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim_reaper Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 teksas katliamı, testere 1-2-3, otel izlemiştim diğerlerini duydum ama izlemedim merak ediyorum onları bide hiç korkutacak film yok hala yaaa:(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 otel 2deki son kanlı sahne geldi aklıma yazık oldu adama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 tepenin gözleri 1 özellikle sawney beane ve ailesinin yasamını tamı tamına anlatan en iyi filmdir bı de tepenın gozlerını wes craven 19977de cekmemıydı teksas katliamı da ed geın ı anlatır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Soldaki Ev dışında tüm filmleri izledim. I Spit On Your Grave cinsel şiddet barındıran ve diğerlerinden farklı olan bir film. 2000 Maniac ve Hostel de kendi alanlarında iyi filmler. Liste isabetli olmuş diyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2007 otomatik portakala nasıl kanlı derler hala anlamıyorum.tepenin gözleri fena değildi.diğerleri yerinde gayet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.