locked_puppet Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2007 Çinliler su üstünde yürümeyi keşfetti. Guiyang kentindeki Huaxi Nehri'nde görücüye çıkan gezinti balonu hem Çinlilerin hem de turistlerin beğenisini kazandı. Aynı anda üç kişiyi taşıyabilecek güçteki bu eğlenceli icadın bütün Çin malları gibi ucuz bir fiyatla bizim sahillere de geleceği tahmin ediliyor. İlk karşılaştığım anda denemek isterim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 bu adamlar işi biliyo..... laf yok helal olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yürüyemiyosun o balonun içinde ya denge kurmak oldukça zor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 tuh ya nasil da dusunemedim dedirtecek kadar basit.. icindeyken voheyy.. hobaraaa.. lalalala.. dedirtecek kadar eglenceli.. dort gozle bekliyorum gelisini.. .. ama gelince ikisini cikaricam.. yoksa kirilir gozlukler bunun icinde.. .. pardon sanirim yanlis basliga oldu bu son kisim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon1111 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 eskiler ayetel kürsi yi bilmem kaç kere okursan suyun üstünde bile yürürsün diyodu.. bence bu balon hikaye adam resmen okuyo.. yoksa nasıl gitsin!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 işte doğu kendini bir kez daha kanıtladı.bi bizden büyük icat çıkmıyo.paylaşım için tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ben teşekkür ederim aslında çok basit bişey nasıl olduda bu zamana kadar düşünülememiş Rimmon yürümek zor olabilir ama direk koşarsan daha kolay olur ilerlemek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 malum dengesini koruyamaz insan o vaziyette.kendimi içinde hayal ediorum.:rofl:zaten ayakta zor duruyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2007 ayy yok ben kendimi o şeyin içinde düşününce bile boğulur gibi oldum.Nefes alamam ben onun içinde:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.