adEda Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2018 The Dø The Dø, 2007'de kurulan Fransız/Fin Folk rock ve bağımsız rock grubu. Üyeler: Olivia Merilahti Dan Levy ---- Despair, Hangover & Ecstasy Dust It Off Gonna Be Sick On My Shoulders Stay Song For Lovers Miracles [video=youtube_share;JU-fMwjnObQ] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 şu sıralar(1 aydır ) en sık dinlediğim grup. A take away show performansı beni büyülemiştir ve soliste aşık ettirmiş bile olabilir . Bu şarkı da bilmediğim bir nedenden ötürü ülkemizde popüler olmuştur. [video=youtube;OYXUVSC--Fs] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 Ben de ilk o kayıtla tanıdım grubu. Zaman zaman sarıyorum baya. Solistin çok renkli ve farklı bir sesi, ayrıca kendine has bir güzelliği var. Severek dinliyoruz.* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2019 slippery sloopeee !!!! çıldırırım o şarkılarına. o şarkının youtube videosunun altı hep türkle doludur zaten bizim millet de çok sevmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.