ArmG Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2018 Merhaba arkadaşlar, Öncelikle gnoxis platformunu yaklaşık lise döneminden beri biliyorum, şuan üniversitedeyim ve ilk defa geçen senelerde kayıt açtım. Lafı fazla dolandırmadan sorum şudur agnostik biri olarak metafiziksel varlıkları nasıl hissedebilir, onlarla iletişime geçebilirim? Sizin denediğiniz bir şey var mı? İletişimde somut bir şekilde olduğunuz ruhlar var mı? Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım, şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Insanların içinde yaşayan ruhlar ile iletişim kurmak için herhangi bir dini inanca mensup olmak yada olmamak gerekmiyor. En temizi bu. Nacizane tavsiyemdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2018 Konuyla alakalı onlarca başlık var, biraz araştırın forum içerisinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2018 Bu konularda iyi bilgisi olan biri bana yardim edebilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.