Jump to content

Hangi İkili?

Ametist

hangi ikili?  

126 üye oy kullandı

1. 1. hangi ikili?

• Rakı- Balık
      33
    • Bira-Kızarmış patates
      33
    • Şarap- Eski Kaşar
      7
    • Çigköfte- Ayran
      53

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Çok tereddütte kaldım ama çiğköfte dicem :D:D

Ama diğerleri de müthiştir gerçekten.Zor bir anket olmuş :D

Geleneksel ikiliden vazgeçmeyeyim :p

Yanıtlama zamanı:

rakı diyince önceden ıyy derdim anason kokusunu hiç sevmediğim için ama rakı balığı deneyince fikrim tamamen değişti tadı damadığımda kaldı kesinlikle şimdi ne zaman balık yesem canım rakı çekiyor:derisive:

Yanıtlama zamanı:
Zeki-Metin :D:D

nalçakkk :mad: sırf bunu yazmak için başlığı açmıştım :D neyse şansımı nokta ile virgül, ya da ne biliim edi-büdü gibi ikililerle deniim bari:D

Yanıtlama zamanı:
bira-sigara yada kahve-sigara olarak ele alınabilirde bira-kahveyi pek anlamadım :rofl::rofl:

denemedinmi super oluo:) once bira fondip hemen arkasından sıcak nescafe super oluo tavsiye ederim:)

Yanıtlama zamanı:

kafa nasıl oluyor:D bünye kaptırmakla kaptırmamak arasında gidip geliyordur herhalde :rofl::rofl: yazık be şaşkına döner :D

Yanıtlama zamanı:
kafa nasıl oluyor:D bünye kaptırmakla kaptırmamak arasında gidip geliyordur herhalde :rofl::rofl: yazık be şaşkına döner :D

10 dk kendine gelemion ama cok zevkli bisey:) yada bende psikolojik sorunlar var :blink:

Yanıtlama zamanı:
2. kısımda yoğunlaşmanı tavsiye ederim :rofl:

bende zaten mesajı yazdıktan sonra ciddi ciddi dusunmeye basladım:blink::blink::blink: anneee:wacko:

Yanıtlama zamanı:

balık yerine kırmızı et olsaydı rakı kırmızı et derdim :D

ama balık sevmem :confused:

çiğköfte ayran :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...