Guest mavi_boyss Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2006 Merhabalar. Sizlerle bunda 18 yıl önce liseye giderken arkadaşlarımla beraber yaptığımız bir daveti ve sonrasında yaşadıklarımızı anlatmak istiyorum. O zamanlar ilk yarı yıl tatili yaklaşıyordu. Dersler boş geçtiği için çoğumuz okulu kırıyorduk. 6 arkadaş birinin evinde toplandık 4 kız 2 erkek olarak. Arkadaşımızın annesi bizi rahatsız etmemek için başka bir yere gitti. Ev bize kaldı. Bir süre muhabbetten sonra konu filmlere oradanda ruh çağırma olaylerına geldi. Daha önce İran'da yaşamış ama Türkiye'ye yerleşmiş olan Gita adındaki arkadaşımız bize nasıl ruh çağırılacağını orada insanların yaptığını ve herşeyi sorup cevabını alabileceğimizi söyledi. Ben bu işlerle ilgilenmeme rağmen arkadaşlarım bilmediği için işi makaraya aldım.Diğer arkadaşımda aynı benim gibi yaparak işi şakaya vurdu. Fakat kızlar illaki yapalım diye ısrar edince tamam dedik. Gita'nın istediği malzemeler masaya kondu(davet yöntemini anlatmayacağım). Hepimiz masanın etrafına oturup el ele tutuştuk. Gita bazı şeyler söyleyip daha önce hazırladığımız malzemelerle davete başladı. Biz tabi hala işi şakaya vuruyoruz. Derken bir sessizlik çöktü üstümüze. Herkes el ele tutuşmuş sanki ağılaşmıştı. Ama kızlardan bazıları resmen titriyordu. Yaklaşık yarım saat sonra masanın ortasında duran ayna sanki kararmaya başladı. herkes biribirine bakıp "tansiyonum falanmı düştü "diye düşündü. Daha sonra aynada resmen dumanlar belirmeye başladı. Bu arada çığlıklar koptu tabi. Ama Gita seansı bırakırsak başımıza bela olacağını söyleyip devam etmemezi sağladı. Aynada birimiz dışında hepimiz dumana benzer görüntü görüyorduk. Yanlız ev sahibi olan arkadaşımız gülmeye başladı. Öyle bir gülüyorduki biz aklını kaçırdı dedik. Herkeste renk bembeyaz oldu. Bize ya gele gele bu çocukmu geldi diyince bizde iyice film koptu. O aynada bir çocuk görüp duyuyordu ama biz sadece duman görüyorduk. sonra konuşmaya başladı onunla. Adın ne ? Ben hangi okula gidiyorum? Tayfun beni seviyor mu ? falan. Yanındaki kıza dönüp baban iş için İzmire gidecek bu akşam dedi. Kız dondu kaldı. Bana kimyadan zayıf alacaksın dedi. Kısaca herkese bişeyler söyledi. Sonrada şimdi gidecekmiş ama sonra yine gelecekmiş dedi ve seans bitti. Hepimiz şok olmuş bir vaziyette "ya sen bizi kandırdın değilmi" falan dedik. O da bir sürü yeminler etti çok eğlendiğini anlattı. Sabah okulda buluştuk. Kız arkadaşımızdan biri "Babam akşam iş için İzmire gitti "deyince şok olduk. Ben o gün kimya sınavından zayıf aldığımı öğrendim .Diğer söylediği şeylerde çıktı. Bu sefer biz ona yalvarmaya başladık bir daha çağıralım diye. Onbeş gün sonra aynı grup yeniden çağırdık. Ama ilginç olan sadece soruları o sorarsa varlık cevap veriyordu. Seanslar böyle devam etti. Biz Sınıftaki diğer arkadaşlardan iyice kopmuştuk. Her fırsatta ne soracağız ne yapıcağız diye toplanıp düşünüyorduk. Birkaç seans sonra varlık beni ve bir arkadaşımızı bundan sonra seanslarda olmamızı istemedi. Sebebini hiç söylemedi. Birkaç ay sonra diğer arkadaşlarımızıda istemedi ve seans yapma olayımız bitti. Ancak O arkadaşımız sürekli görüşüyordu. Hatta o varlığın sürekli onun yanında olduğunu ve onu koruduğunu söylüyordu. Kızın bakması yürümesi değişmişti sanki. Bir gün dersin ortasında kalkıp yandki çocuğa "sen benim için nasıl böyle düşünürsün "dedi ve saldırdı. Çocuğun hiçbişeyden haberi yoktu. Disipline verdiler ve uyarı aldı. Yine birgün dersini yapmadı diye öğretmen ona kızdı. O da öğretmene " Akşam kocan eve gelmedi diye hırsını benden mi alıyorsun" dedi. Öğretmen dondu kaldı. Yine disipline verdiler. Bir hafta uzaklaştırma cezası aldı. Döndüğünde tamamen değişmişti. Hiç kimseyle konuşmuyordu. Sadece boşboş oturuyordu. Ailesini okula çağırdılar ve konuştular. Psikolğa götürdüler. Daha kötü oldu. En kötüsüde bizi düşman ilan etti. İnsanların sırlarını açığa çıkarmaya başladı: Herkes ondan nefret ediyordu. Birgün siz bu servise binin hepinize soracam dedi. Yolda servisin tekerleği patladı duvara çarptık. Birkaç kişi hafif yaralandı. O kız sanki tam bir şeytan olmuştu. O zamanlar öğrendiğimeze göre evde anne ve babasınada böyle tehditler savurup korkutuyormuş. Aileside çaresiz kalmış. Doktorlar bir çare bulamamış. Okulun kapanmasına birkaç gün kala ailesi okuldan kaydını aldı. Taşınıyorlarmış. Zaten okulada gelmiyordu o aralar. Sebebini ve onu sorduğumuzda annesi "Geçen gece bu akşam ben uçacağım bana o zaman inanacaksınız" dediğini ve üçüncü kattan aşağı atladığını bacaklarının ve kollarının kırıldığını herkesin dilline düştüklerini o yüzdende taşındıklarını söyledi. İşte birebir yaşadığım bir olay. Arkadaşımın şimdi nerede ve ne yaptığını bilmiyorum. Davet yapmadan önce bir kez daha düşünün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 kimileri çağırır gelmez, kimilerine de gelir,elindekiyle idare etmesini bilmez işte böyle sapıtır. ona ne olduğunu çok merak ettim şimdi. haber alma imkanın varsa bizimle paylaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 hiç heber alamadık. Aslında almakta istemedik. Başımıza bişeyler gelir korkusuyla. O tam bir obsesyon olmuştu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 bu tür konularla ilgilendiği söylemiştin.eğer ben olsaydım bu işin peşini bırakmazdım. arkadaşın bütün bu olanları kendisi istemiş.korkunun sebebini anlayamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Çok üzüldüm. Gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor. Kendini kaptırınca da al başına belayı. Korunma yöntemlerini de bilerek bu işe başlamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 o zamanlar çok acemiydim. Doğru düzgün bir varlıkla bile görüşememiştim. Teorik olarak iyidim fakat iş pratiğe gelince farklı oluyor . Daha sonraki yıllarda kendimi çok geliştirdim. Bu tip varlıklardan kurtardığım çok insan var. Kendimi geliştirmemde en büyük yardımı da metapsişik ilmi araştırmalar derneğinden aldım. Şimdi olsa tabiki yardım ederi. Zaten olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2006 Bu olanların sizin değilde onun başına gelmiş olmasının bir sebebi vardır herhalde. Bence bunun sebebi iradesiz oluşu olabilir. Zayıf kişilerde bu tip şeyler fazla etki ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 o zamanlar çok acemiydim. Doğru düzgün bir varlıkla bile görüşememiştim. Teorik olarak iyidim fakat iş pratiğe gelince farklı oluyor . Daha sonraki yıllarda kendimi çok geliştirdim. Bu tip varlıklardan kurtardığım çok insan var. Kendimi geliştirmemde en büyük yardımı da metapsişik ilmi araştırmalar derneğinden aldım. Şimdi olsa tabiki yardım ederi. Zaten olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermem. Bu derneğin bir internet adresi var mı ? saphire Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 daha yenı okudum bu olayı gerçekten ilginçmiş.böyle işlerle şaka olmayacağını gösteren iyi bir örnek saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 sitarda beni ne kadar çok mutlu ettin anlatamam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 niye limitsiz hayırdır...? -------------------- bu arada sidarta:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Ayrıca önemli bir soru sormak istiyorum bilen bir arkadaş lütfen cevaplasın... Gelen varlık neden sadece o kızla iletişim kurmuş? yani Neden ? niye sadece bir kişi seçmiş ve niye bu o kız olmuş? Geçerli bir izah yapabilecek olan var mı? -------------------- niye limitsiz hayırdır...? -------------------- bu arada sidarta:rofl: gelenin sadece cin olmadığını söylediğin için... sidarta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 bu bir tercihtir... ve izni olmayabilir bu yüzden tek kişi seçmiştir.zaten görünenlerin suç işlediğine dair söylemler de mevcuttur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 bu bir tercihtir... ve izni olmayabilir bu yüzden tek kişi seçmiştir.zaten görünenlerin suç işlediğine dair söylemler de mevcuttur... Nasıl yani biraz açıklarmısın? Ayrıca bu olayda anlatılanın ruh olduğunu mu düşündün? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 şöyle söylemek istiyorum...öncelikle tecrübelerim doğrultusunda gelenin ne olduğunu bilemem ve arkadşın nasıl bir dille çağırdığını da bilemem...ancak kapıların var olduğunu ve açtıktan sonra zr kapanacağını söylemek isterim...bu kapılardan bizim boytutumuza geçen varlıklar aslında kapıların kuralını çiğnemiş oluyorlar... bunu gardiyanlar engelleyemiyor çünkü burdan bir davet geliyor...ama çok şükür ki bizim açabildiğimi,z kapılar çok basit kapılar...işte necronomiconda bahsedilenlerden biri açılırsa neler olabilceğini düşünmek gerekir bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 teşekkürler sidarta bunları düşüneceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 ben teşekkür ederim paylaşım için... mutlu kal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Ayrıca önemli bir soru sormak istiyorum bilen bir arkadaş lütfen cevaplasın... Gelen varlık neden sadece o kızla iletişim kurmuş? yani Neden ? niye sadece bir kişi seçmiş ve niye bu o kız olmuş? Geçerli bir izah yapabilecek olan var mı? -------------------- gelenin sadece cin olmadığını söylediğin için... sidarta Tam emin olmasamda mantıken bir cevap vericem. Bence cin' irade olarak zayıf , yada o dönem problemleri olan duygusal birini gözüne kestirmiş kolayca etkisine alabileceği birini oda o kız olmuştur. Neden kolay varken zoruyla uğraşsınki . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 anladığım kadarıyla ordakilerin hepsi onun için kolaydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 anladığım kadarıyla ordakilerin hepsi onun için kolaydı... Hepsi kolaysa birini seçmek zorunda kaldı ve en kolayını seçti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 tamolarak böyle olduğunu düşünmüyorum ama tabiki de bu da olabilir. Yani bu eskiden beri düşündüğüm bir olay biri seçiliyor bazı durumlarda ama neden o kişi seçiliyor anlayamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2007 zaten zayıf yani psikolojik olarak zayıf olduğunuz anlarda musallat oluyorlar genelde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 benim düşünceme göre seçilen kişinin ruh haline bakyıor varlık cin yada ruh bunların ikisininde kötücül ve iyi olanları vardır kanımca kötü bir cin veya ruh gelmiş ve sanırım arkadaşınızın sonra yaşadıklarına baktımı aranızda kötülüğe en yatkın olan o olmuş benim düşüncem budur unutmayınki kötülük düşünen kişiye suç işletmek çok kolaydır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 bildigim varliklar sendeki enerjiyi kulllaniyor, icindeki bosluktan, duygusal donemlerinden psikolojik acidan kuvvetli olmamadan vs, ama iste o boyut kapisini actigin zaman davet yollarken kimin gelecegini bilemiyorsunuz, uzman olmadan cagirmak yanlis ve tehlikeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F_sHaR Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2008 yha bizde arkadaşlarımla çağırmayı düşünüyor-duk..bu olayı okuyunca vazgeçmeye başladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.