sare Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2018 Tekrardan merhaba PiaA... Doğum gününü En içtenliklerimle kutlarım. Doğum günün kutlu olsun nice senelere.. Hayatının geri kalanını kalbin gibi güzel olur umarım. Sevdiklerinle güzel seneler dinliyorum sana. Her daim gülümse tamam mı... Başarı sağlık huzur mutluluk dinliyorum sana. Sen tanıdığım En nadide insansın... Bu gün mumları üflerken bir dilek tut tüm benliğinle ve inan gerçek olacak zamanı gelince... Mutlu yıllar dilerim sana.. Kendine iyi bak hayatta bol şans ilham perileri yanından eksilmesin... ~Sare~ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 iyi ki doğdun canim arkadasim )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2018 Doğum günün kutlu olsun Pia Yeniliklere gebe, huzurlu ve derin, yaratıcılığının açığa çıktığı, muhteşem bir yeni yaş dönemi diliyorum sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Ya olum şunu yapıyorsunuz ya... İnanılmaz duygulanıyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum... Hepiniz benim için tek tek değerlisiniz ve bir insan başka bir insanı ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum sizi. Konuyu başlattığın için ayrıca teşekkür ederim Irmak. İyi ki varsın:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Mutlu yıllar pia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Nice senelere kaaarşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Şımartmayın şunu ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 PiaA askerlik olayı ne oldu olm? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Bastırdım parayı bedelliye İşi gücü bırakacak pozisyonu sağlayamadım malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Pia mutlu yıllar.ben ömürboyu muafım askerlikten hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Pia mutlu yıllar.ben ömürboyu muafım askerlikten hehe Ne yaptın la ? . Psikiyatri heyet raporu mu aldın ? . . Doğum günün kutlu olsun pia cım. Bu günü astrolojik olarak yorumlayacaksam eğer ; Sun konjaksın Sun , güneş güneşe çakışmış . Bugün şımartılacağınız ve kral olacağınız gününüzdesiniz yani . Bu da aramızda sap olmayanlara hediye ettiğimiz şarkı ; https://www.youtube.com/watch?v=vYMxOzxKYYo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Ne yaptın la ? . Psikiyatri heyet raporu mu aldın ? . . Ahahaha güldürdün beni.:Dyok lan 2016 da evin çatısından sokaktaki beton zemine çakılmıştımda, ayağımda platinler var şuan askerlik falan yaptıramazlar bana bu halde:DBu arada şarkı güzelmiş ahaha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 PiaA, birbirimizi pek tanımıyoruz ama yine de kutlamak istedim Şeyma Subaşı gibi ömrün olsun inşallah. Sevgiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2018 Piaav piaaaaavvv mutlu bir yaş, huzurlu ömür! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 mutlu yıllar Pia geç oldu ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 İyi ki doğmuşsun dostum, en azından bizim için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.