ArpiA Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2018 Üzüm üzüme baka baka kararır ve şüphesiz ki iki insan birlikte vakit geçirdiğinde birbirine benzemeye başlar. örneğin ben mangala oynamayı öğrendim ve kahve alışkanlığı kazanmıştım bir dönem vs vs sizin edindiğiniz iyi-kötü alışkanlıklar neler? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 vegan olmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2018 Iyi alışkanlık : Yaptığı pislikler ile yalan aldatma vs vs ile insanlara güvenmemeyi inanmamayı öğretti herkesi kendim gibi görmemeyi öğretti sağolsun Kötü alışkanlık. : kesinlikle ve kesinlikle boyun kıtlatmak hahah cidden bu ya boynum bi gün kırılacak hoş bünye alışık kırılmaya sıkıntı olmaz hahaha =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 ArpiA, tebrik ediyorum, nereden çıktı bu. Güzel konu olmuş düşününce... Çay içme alışkanlığı kazandım galiba öncelikle. Hani zaten içerdim de... bu bildiğin demlik çayı. Sık sık film izleme alışkanlığını ikinci sıraya koyuyorum. Bir ara hikaye yazma alışkanlığı kazanmak üzereydim o etkinliği biraz daha sürdürseydik Edindiğimi paylaşma alışkanlığı. Onun dışında rahatsızlık veren şeyleri hayatımdan çıkarmayı biraz daha öğrendim galiba. Evde oynadığım yetmiyormuş gibi, yanımda kibrit taşıma alışkanlığı kazandım, dolayısıyla sıkıldıkça kibrit çakma alışkanlığım yeniden hayat buldu. İnsanların yanında sussam da oluyormuş, sürekli sırıtmak zorunda da değilmişim mutlu durmak için, bunları öğrendim. Başladığım şeyleri bitirme konusunda da kaptım bir iki bir şey. Hatta daha sistemli düşünmeye başladım galiba, tam olarak bunu neyin sağladığını bilemesem de. Askeriyede çekilmiş diss ve cosplay videolarını izlemeye başlamış faalan da olabilirim kısa bir süreliğine... Fena şeyler yok, bi bakın isterseniz. Ha bi de ekonomi ve tarih muhabbetlerine karşı bağışıklık kazandım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 O'ndan sonra O'na benzer kadınları tercih etme alışkanlığı katmıştı bana bir süre için. Ha bir de hem erkek hem kadın modasını takip eder olmuştuk. Kombinler falan. Bitches are crazy. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Hööömmmm... Şiir ve hikaye yazmayı alışkanlık haline getirenler oldu. Buradan herpsine teker teker teşekkür ediyorum. Yazmaktan soğutanlar da oldu ama yılmadım haberleri olsun. Bu alışkanlığı sevdim ve bırakmaya da niyetim yok Hmmmmm başka da bir alışkanlık gelmedi aklıma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 çok eski bir sevgili sayesinde hayata tutunma alışkanlığı edindim. iyi gitmeyen şeylere tutulup kalmamayı, çıkış noktası aramayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2018 Bir sevgili mutlaka bir hayatı değiştirir . Ama benim için öncekinden daha radikal alışkanlıklar edinmek geçerli değil . Jennifer lopez de olsa ben yolumdan dönmem . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Kahvaltı etme alışkanlığı. Sıradan gözüküyor olabilir ama benim için oldukça anlamlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Sigaradan sonra nane ve limon aromalı olips şeker tüketme alışkanlığı , olay yerine intikal ederken acil durum sırt çantası gibi direk etki .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2019 burger kinger alışkanlığı kazandım ne yazık ki ,ben önceden burger vs türevlerine gitmezdim...ne kadar zararlı bir alışkanlık neyse bırakıcam ama yeniden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.