sare Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2018 Kursağında heveslerini biriktiren burçlar; - AKREP - TERAZİ - OĞLAK - YENGEÇ Eylül Ayının depresyona hapsolmuş burçları: KOVA - BOĞA Eylül Ay'ının dertleri derya olmuş, dermansız burçları: AKREP - BALIK Eylül Ayının en katlanılmaz, sinir bozucu, nalet burçları: KOÇ - İKİZLER Eylül Ay'ının; sağlık sorunlarına meyilli, hastanelerle dost burçları: AKREP- YENGEÇ - TERAZİ Eylül Ay'ının; aşktan yana yüzü gülecek burçları: KOVA - BOĞA Eylül Ay'ının en mutlu ve de umutlusu: BAŞAK Eylül ay'ının; En derbeder, en çaresiz, en çıkmazlardaki burcu: KOÇ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volksgrenadier Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Ben Başağım fakat mutsuz ve son derece umutsuzum, bu yazının kaynağını rica edebilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2018 Ben Başağım fakat mutsuz ve son derece umutsuzum, bu yazının kaynağını rica edebilir miyim? Internet... Ya kişinin kişiye değişir burada ben bazı şeyleri ele almadan yazıyorum detay yorumlama yapıcam kendim onu bekle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Bu ay hastaneye hiç gitmedim 1 ekime kadar muhtemelen gitmicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2018 yaylar kim ki zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.