paranormalfikir Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2018 The Words [Çalıntı Hayat] Yönetmen: Brian Klugman, Lee Sternthal IMDB: 7,1 Adaptation [Tersyüz] Yönetmen: Spike Jonze IMDB: 7,7 Barton Fink Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen IMDB: 7,7 Un Homme Idéal [Kusursuz Adam] Yönetmen: Yann Gozlan IMDB: 6,7 Dans La Maison [Evde] Yönetmen: François Ozon IMDB: 7,4 https://www.youtube.com/watch?v=lK8KQoURbnU The Shining [Cinnet] Yönetmen: Stanley Kubrick IMDB: 8,4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Zaman içinde başka eklemeler de yapabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2018 Ahlat Ağacı Nuri Bilge Ceylan IMDB: 8.6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2018 Stranger Than Fiction [Lütfen Beni Öldürme] Yönetmen: Marc Forster IMDB: 7,6 Nocturnal Animals [Gece Hayvanları] Yönetmen: Tom Ford IMDB: 7,5 [video=youtube;KB0i-UZbmQI] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2018 Finding Forrester [Forrester'i Bulmak] Yönetmen: Gus Van Sant IMDB: 7,3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2018 Misery [Ölüm Kitabı] Yönetmen: Rob Reiner IMDB: 7,8 [video=youtube;DNRXS-lDgYg] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2018 Le scaphandre et le papillon [Kelebek ve Dalgıç] Yönetmen: Julian Schnabel IMDB: 8,0 As Good as It Gets [benden Bu Kadar] Yönetmen: James L. Brooks IMDB: 7,7 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 1408 Yönetmen: Mikael Håfström IMDB: 6,8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Stephen King uyarlaması David Koepp Yönetmen Secret window Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 The Great beauty . Muhteşem güzellik Yönetmen : Paolo Sorrentino .Imdb : 7,8 . [video=youtube;O5NnGtT-sOg] .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2018 Hatırladıkça koyarım bende . Bir tane sırp yapımı olması lazım çok iyiydi ya , orta halli bir kasaba şehrinde yaşayan ailesi sürekli alkolik bir dala sap olamamış insanlardan kurulu bir çocuğun etrafındaki komik ve trajik anıları günlüğüne yazıp, günlük tutma alışkanlığından sonrasında yazar olması gibi bir hikaye , işte sadece bu yazar oluyor para kazanıyor falan . Diğerleri hala annenin emekli maaşının peşinde sürekli . Anımsayan olursa yazsın yoksa ben bulacağım izleyin muhakkak . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2018 Capote Yönetmen: Bennett Miller IMDB: 7,4 [video=youtube;zXroRe--2QM] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 The Hurricane [Onaltıncı Raund] Yönetmen: Norman Jewison IMDB: 7,6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2018 Night Train to Lisbon [Lizbon'a Gece Treni] Yönetmen: Bille August IMDB: 6,8 [video=youtube;NkIJ0f-IXLM] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Trumbo Yönetmen: Jay Roach IMDB: 7,5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2018 Merhaba, kendimi bildim bileli bir şeyler yazmakla ilgiliyimdir. Bu filmlerin hiçbirini izlemedim, filmler güzel olabilir ama bir şeyler yazmadan önce film izleyip gaza gelmekle istiyorsanız sizden ne yazık ki yazar falan olmaz. İlginiz için teşekkür eder, bol yazılı günler dilerim. Lafım meclisten dışarı tabii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Her birini izledim. Bol eşkiyalı dizi seyredip gaza gelmekle eş değer, senin anlatmak istediğin. O mantıkla bir şeyler yapmaya çalışmak ergence bir davranış olur zaten. Transformers seyredip kömür kamyonundan medet ummak gibi... Aslında bu zevk ve merak meselesi. Edebiyat hocası Victor Hugo'ya; "Her şeyi dene ama edebiyat asla..." benzerinde gayretini kıracak bir öneride bulunmuş fakat... [Gerisini belirtmeme gerek yok. ] Ayrıca buradaki filmlerin birçoğu gerçek hayat hikâyesi. Ve yazarlık kavramından çok daha fazlası anlatılıyor... Şu filmlerden üç beş tanesini seyretseydin bu mesajı yazmazdın bana kalırsa. Aslında senin demek istediğini anladım, özetle; "yalnızca film seyrederek hedefe ulaşılmaz." diyorsun. Zaten o maksat da çok amatörce ve çocukça olurdu... Bu düşünceni burada belirtmek; (senin deyiminle gaza gelmiş bir insanı) bu tarz filmleri seyretmekten uzaklaştırıp Jason Statham filmlerinin kucağına bırakır... Konunun asıl amacı, farklı dünyaları tanımak, bakılmamış yönleri keşfetmek... Az bilinen bir patikaya adım atmak... Ya da bir küçük ilham kırıntısı... Merhaba, kendimi bildim bileli bir şeyler yazmakla ilgiliyimdir. Bu filmlerin hiçbirini izlemedim, filmler güzel olabilir ama bir şeyler yazmadan önce film izleyip gaza gelmekle istiyorsanız sizden ne yazık ki yazar falan olmaz. İlginiz için teşekkür eder, bol yazılı günler dilerim. Lafım meclisten dışarı tabii... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 My Left Foot [sol Ayağım] Yönetmen: Jim Sheridan IMDB: 7,9 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2018 Swimming Pool [Havuz] Yönetmen: François Ozon IMDB: 6,8 [video=youtube;Nyp8W-wdxpY] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2019 Sylvia (2003) Yönetmen: Christine Jeffs IMDB: 6,3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.