muhammed55 Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2018 Hepinize merhaba arkadaşlar ben geceleri uyuyamıyorum ve sabaha kadar uyanık kalıyorum ara sıra düzensiz 2-3 saat uyuyorum kısaca uykum çok düzensiz sizce bunun bana ne zararı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Bir an önce doktora gitmelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Uykunun düzensiz olduğu göz önüne alındığında, düzenli bir hayatın olmasını beklemek de biraz güç olur. Bence gündüz uyuklamalarına bir son ver. Gün içerisinde bedenini çok fazla yormadan egzersiz filan yap. Uyumaya çalışmaya başlamadan önce de kitap oku bir süre. Akşam normal saatlerde uyumaya çalış. Zor olsa da denemeye devam et, başaramayacağın bir şey olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şafak Filiz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Zararı olarak yalnız oluyorsun öyle diyeyim... Bir ara bende de öyle bir sıkıntı vardı ve 1-2 saat uyku beni gün boyu daha dinç yapıyordu.Fakat berbat bir şey ... Ama neden uyumuyorsun bir korkun mu var yoksa sıkıntıdan mı uyuyamıyorsun? Problemi söylersen yardımcı olabilirim.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Ruhen ve bedenen çökersin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2018 Sosyal hayatın çöp olur. O kadar az uykuyla da tam olarak uyanık olmazsın gün içinde, hayalet gibi gezersin. Kafam çalışıyor ama, gibi düşünebilirsin ama hissizleşirsin. Rahatsızlık konusunda tedirginliğin varsa mutlaka bi doktora gitmeni öneririm ben de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balian Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2018 Uyku ilaclarından kullanamanı öneririm son yıllarda çıkanların yan etkileri çok az Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Muhtemelen başka bir bir rahatsızlığın belirtisi.Sinir sisteminde ve beyinde uykusuzluğun bıraktığı kısa süreli veya kalıcı hasarlarla ilgili son dönemde araştırmalar mevcut.Ki bu zararlar olmasaydı bile,bu şekilde devam edersen yaşam kaliten düşeceği gibi melatonin dengesi daha fazla bozulacak ve uykun her geçen gün düzensizleşecek ve düzensiz uykuya bağlı başka uyku bozuklukları sırayla belirecektir.Bu durum başka bir rahatsızlığın belirtisi değil de salt uyku bozukluğu ise uyku sırasında kullandığın ortamı kaliteli uykuya elverişli hale getirmen sorunu günden güne düzeltebilir.Düzeltmeye de bilir.Hep derim,kaliteli uyku önce kaliteli uyanıklık süreciyle mümkündür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caylakk Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Bedenin için çok zararlı bir durum ben sana onu söyleyeyim. Gece uykusu özellikle çok önemli. Bedenden sonra ruhun çöker. O yüzden dikkat etmende fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.