Kadimo Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2018 (düzenlendi) tam 8 yıl olmuş foruma gelmeyeli. 10 yılda üyelik. keske vakti bol birisi olsaydım bissürü sorunda cabası :)benim için burası , hem ilk üye olduğum hemde Türk netinde metafiziğe dair ilk forumlardan olduğu için çok degerli bir site.. herkese tekrardan merhabalar.. umarım bol vaktim olurda foruma daha fazla zaman ayırabilirim (pek sanmıyorum ya:)) sağlıcakla ve neseyle kalım.. iyi forumlar... Ekim 12, 2018 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi imala neyse de Türk büyük yazılsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2018 Hoşgeldinnnnnnnn naber yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2018 aramıza hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Hem merhaba hem elveda demişsin arkadaşım resmen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.