Rimmon-ex Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2007 siredni vaştar bir günü sağ salim atlatan için yeis yoktur dedim küpeşteden kayan çocuk edasıyla bileniyordum sesimi çoğaltan tazeliğini andım yüzünün bir besmeledir bu, başlangıcın adıdır. yola sayısız delik açmıştı makinalar, caddeler yol boyu çığlık çığlığa makinalar biraz yanaşsam işlemeye başlayacağım, bir çark olacağım, bir gürültü, bir somun yerleştirmeli itinayla ve kesilecek olan gürültü, kesintisiz bir yakarışın başlamasıdır: “benim için bir şey yap siredni vaştar!” ne yapacağını ben öğretecek değilim. burada ağaç gövdeleri, adamlar, adamlar ellerini ovuyorlar durmadan bir makina başında üşüyorlar ve kimse baba olamıyor korkusundan kimse keskin bir imayı üstüne alınmıyor. köşeye sıkışmıştım doğru, o köşeden rahmet yağıyordu, her şey genişledikçe, her yer daralıyordu. daralıyordu yollar, çarpıp duruyordum sakar belleğimle geçen, geçtikçe bütünlenen zamana. kendim için yaptığım bir şeymiş gibi, onun için bir şey yapıyorum, onu azad ediyorum dondurulmuş bir ana bakıyorum, fotoğraf öldürmektir diyorum, ölecek herkes bir gün, buna ben bile gülüyorum. “benim için bir şey yap siredni vaştar!” bir gebelik doğur sabırsız inadımdan. ve ben ölümü işte onunla hatırlarım, tırnaklarımı kurşun kalemlerle boyardım, çökerdi üzerime kurşundan bir ağırlık. o parmaklar hesaplardı kalan zamanı yemin ederim hepimiz öleceğiz! dedemin yaşlı duvarında asılıdır sebepsiz infaz edilmiş mahzun bir yüz gibi ve ben ölümü işte onunla hatırlarım dedem siredni vaştar’ı bilse, tavuklarını boğanı bilecek. sonra çocukluğumun simaları ve fiyakalı sarı pantolonum, boyalı tırnaklarımla ben, hep birlikte: “benim için bir şey yap siredni vaştar! Emine Edibe..... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
REALSATAN Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Saolasin Yaa..guzelmİŞŞ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 yola sayısız delik açmıştı makinalar, caddeler yol boyu çığlık çığlığa makinalar biraz yanaşsam işlemeye başlayacağım, bir çark olacağım, bir gürültü, bir somun yerleştirmeli itinayla ve kesilecek olan gürültü, kesintisiz bir yakarışın başlamasıdır ...... her şey genişledikçe, her yer daralıyordu. daralıyordu yollar, çarpıp duruyordum sakar belleğimle geçen, geçtikçe bütünlenen zamana. tşk ler....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 kendim için yaptığım bir şeymiş gibi, onun için bir şey yapıyorum, onu azad ediyorum dondurulmuş bir ana bakıyorum, fotoğraf öldürmektir diyorum, ölecek herkes bir gün, buna ben bile gülüyorum. “benim için bir şey yap siredni vaştar!” bir gebelik doğur sabırsız inadımdan. teşekkürler güzeldi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 hain Rimmon imzamı değiştirmekle hata yapmışım hainsin işte :cray: neden ekledin bu şiiri buraya.... zaten... gitti...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Garipliğine yan,yan yürek yan,gitti giden gitti giden.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.