KATA Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Çelişkiler Özgürlük tutsak ediyor beni bazı zamanlar Bazen de tutsak olmanın özgürlüğünü yaşıyorum Aşk acı veriyor acıya aşık oluyorum Sevmeyi seviyor nefretten nefret ediyorum Nefretten nefret ettiğimi seviyor Nefret ettiğimi sevmekten nefret ediyorum Delice bir akıllılık deli ediyor beni Akıllı bir deli olsam insanların en bahtiyarı Hayat ölümü doğuruyor ölüm ise hayatı Farkında mıyım ölümü yaşadığım anların Ben şiirini yazarken Kedi umursamıyor hiçbirini bunların 30 Mart 2001 Fahri Aydos Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 hayat ölümü doğuruyor ölüm ise hayatı....... çok güzel bi şiir...... saol kata..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Sevmeyi seviyor nefretten nefret ediyorum Nefretten nefret ettiğimi seviyor Nefret ettiğimi sevmekten nefret ediyorum harika ya çok güzelmiş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Gerçekten mükemmel bir şiir.Çok sevdim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.