MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2018 Bazı üye profillerine girmek istediğimde aşağıdaki iki mesajdan birisini alıyorum. Neden acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Henüz üyeliği tamamlanmamış olanların profiline girilemez. Bu nedenle bu mesajı alıyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 arecrateria nickli üye haricinde diğerleri Aurora'nın dediği gibi. arecrateria'nın profilinde bir sıkıntı varmış sanırım, modlar düzeltemiyorlarmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Ben de hexagram gibi olmak istiyorum mesela. Temassız kart gibi temassız üyelik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Ben de hexagram gibi olmak istiyorum mesela. Temassız kart gibi temassız üyelik. Aa evet mesaj atılmıyor ve eklenmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2018 Muhtemelen üyelik silme talebinde bulunmuş ve üyeliği kapatılıp ismi bırakılmış, bazıları da direkt guest statüsüne alınmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 @Aurora Doğru, bunu düşünemedim. @paranormalfikir hexagram'ınkinde ne var acaba? Profiline girilebiliyor eğer şuysa:http://www.gnoxis.com/members/hexagram.html @Ninque Kendisi bile profiline giremiyormuş. VBulletin forumlarını araştırdım. Emin değilim ama üye grubuyla ilgili birşey olabilirmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Forum konularında direkt üzerine tıklayıp girilemiyordu, şu hâliyle de arkadaşlık daveti gönderilemiyor. Şu konunun ilk sayfasında konuyu açan kişinin mesajına bak, birde ilk sayfanın son mesaj atan üyesine. Ne dert oldu ama içimde... :D -- http://www.gnoxis.com/cagrisim-oyunu-6310.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2018 İlginçmiş gerçekten. "3ni6w4tic" ismini kullanan "Guest" türündeki üye, üye listesinde mevcut değil. Eskiden hesap kapatma varmış demek. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.