karakar34 Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2018 hesabı açalı çok uzun zaman oluyo ve bu aptal ismi değiştirmek istiyorum bu mümkün mü==? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 http://www.gnoxis.com/nick-degisimi-37482-2.html#post512493 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karakar34 Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 bunu 2010 da atmış şimdi yaşıyomudur ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Başlık yorum yapmaya kapalı farkındaysanız. Takip edin açılırsa şansınızı bir denersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 E yeni hesap aç. Üç mesajın var sadece, bir kaybın da olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 E yeni hesap aç. Üç mesajın var sadece, bir kaybın da olmaz. Çoklu üyelikten banlanır. Nick değişimi yapılmıyor. Adminlere ulaşıp sorulabilir. Denemekten zarar gelmez. Ancak değişeceğini sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 çoklu üyenin çoku mu banlanır yoksa hepsi mi? şayet çoku banlanıyorsa isim değişikliği için denenebilir. bir de bu banlanma yasaklama şeklinde mi silinme şeklinde midir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 kişinin tüm üyelikleri silinir. süresiz, geri dönüş olmaksızın yasaklama şeklinde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 siliniyorsa güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Çoklu üyelikten banlanır. Nick değişimi yapılmıyor. Adminlere ulaşıp sorulabilir. Denemekten zarar gelmez. Ancak değişeceğini sanmıyorum. Haklısın, konuyu tam açmadan öneride bulundum. Konu sahibi yeni bir üyelik alıp adminlere bildirirsen senin için daha kolay olur, eskisini kapatırlar yenisini kullanırsın. Herhalde olur öyle. Bir de nick seçerken çok dikkatli ol ayrıca çevrende kimseye bahsetme, burada yazılanlar silinmiyor çünkü. Gizli ol, özgürce yaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2018 Benim çıkarımlarıma göre, hâlihazırda sitede birden fazla üyeliği olan üyeler var. Hatta bazı modların normal üyelikleri de var. Bence sitenin şu anki hâliyle problem değil bu üyelikler, zaten kervan geçmez bir forum sayılır burası. Sivrilik yapıp problem çıkarmak için yazmıyorum bu mesajı. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.