AbraKadabra Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2018 2019 dan beklentileriniz neler , hayaller vs. .. dilediğiniz kadar yazın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Neredeyse hepimizde oldugu gibi daha buyuk vizyonlara ulasmami saglayacak ve cesaret , ozguven gibi kisisel ozelliklerimi gelistirecek sıkı çalışmayı ve disiplini ortaya koymak.Kendimden beklentilerim var yani aksi halde kendi olusturdugumuz bir sayacta yan yana yazılmış 4 rakamın , ayların , uzay boslugunda suzulen iri kayalarin belirli acilar yaparak bizi daha iyi bir yasama ulastirmasini ummak oldukça aptalca olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Hayatı seviyorum ancak yaşamak gibi bir derdim yok hâlihazırda. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EnfeksiyoN Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 20 yıldır büyük bir azim ve kararlılıkla bir şeyleri sevmenin hayatımı güzelleştireceğine anlamlı kılacağına inanacak kadar saf olduğumdan yine usulca sevebilecek bir şeyler bulmayı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 2019 da beklentim evlilik ve para umarım olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cronos Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 indiana jones olmak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Değişen sadece sayılar insan bir şey yapmadığı sürece beklediği şey olmaz sonuçta ne ekersen onu biçersin.. Şimdi soruya gelecek olursam.... Bu sene kendim için güzel bi sene olacağına eminim işim olsun okulum olsun sosyal hayatım aile hayatım vs vs... Çünkü güzel olması için çabalayacağım. Bazı şeylerden kurtuldum 2018 sonunda.. Şimdi güzel şeyler yapma zamanı benim için. Hayallerimi gerçekleştirmek.. Işim güzel memnunum çıkmam da kolay kolay kovmazlar da.. E okulumda iyi gidiyor sosyal hayatım da iyi aile eh iş te o da böyle devam etme kafi geriye hayaller kalıyor. Onun içinde kenara para atıp bi an evvel araba almalıyım mesela baba arabası istemem.. Sonra daha çok para atıp kendi işimi yapmalıyım... Şu senaryolara bakmam lazım yazın artık film sektörüne girmem lazım... Üşengeçliği bi bıraksam güzel şeyler olacak aslında ama işte.... Ama eğer ki yeni yıl bana bir şey verecekse dileğim şudur ki 2018 de olan o şey 2019 da mahvolmasın kafi.... Ve herkesin içten dilediği o dilek umarım kabul olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Dünya savaşı ve uzaylı istilası. Bunlar kaldı görmediğimiz. Onlar da olsun tam olsun. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Ülke kötüye gidiyor ama ben iyiye gidiyorum. Bu tezatlık beni dışarı itiyor. Beklentim; daha donanımlı bir birey olmaya biraz daha yaklaşmak. Bu donanım ilerde, yeni bir hayat kurmak istediğim zaman işime yarayacak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2018 Bi' mucize olsun ve Irlanda'da bir hayat kurayım istiyorum. Kesin ve net olarak orada yaşamak istediğime karar verdim. Onun dışında bir hayalim yok artık. Aynı defterde yeni bi sayfa açmanın hiç-bir anlam ifade edemediğini anlayalı çok olduğundan duygusal yada daha farklı hiç-bir beklentim yok hayattan. Yule ve Noel geceleri hâlâ çocukluğumdan hatırladığım üstü simli noel baba kartpostalları tadında benim için fakat bir kartpostala amacından fazla anlam yüklememeyi tecrübeyle sabitlemiş olmalıyım artık ki böyle oldu. Sevgili Irlanda, keşke hayatta benim aslında yaşamam gereken ülkenin sen olduğunu bilseydi be. Milli piyango bileti aldım ama. Hadi bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 2019 da beklentim evlilik ve para umarım olur ---[/hr] 2019 dan bir beklentim yok. Domuz yılında, kendimden beklentilerim var. Dilerim bu beklentilerimi karşılarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2018 Ben de bu şarkıyı sana armağan ediyorum. --- 2019 dan bir beklentim yok. Domuz yılında, kendimden beklentilerim var. Dilerim bu beklentilerimi karşılarım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2019 Yargısız olalalım. Daha az bilelim. İsteyelim. İzleyelim. Hareket edelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2019 5 senedir beklediğim şeyler devam ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2019 Aslında bu sene ve gelecek sene Türkiye tarihindeki dönüm noktalarından. Eğer bu seneleri bir şekilde atlatabilirsek ülke normal olarak devam eder. Atlatamaz isek bi elli sene boyunca yaşanamaz bir çöplük haline gelecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volp Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Herkese selam. 2019 yılında gözlerimi açmış biri olarak iyi olduğumu söylemek istiyorum. 2 sene önce beyin kanaması geçirdim ve hastaneden dışarı artık çıktım. Mümkün olduğunca burada zaman geçirip ruhani satanizm hakkında soruları yanıtlamak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Herkese selam. 2019 yılında gözlerimi açmış biri olarak iyi olduğumu söylemek istiyorum. 2 sene önce beyin kanaması geçirdim ve hastaneden dışarı artık çıktım. Mümkün olduğunca burada zaman geçirip ruhani satanizm hakkında soruları yanıtlamak istiyorum. öncelikle geçmiş olsun . birsürü başlık var dilediğince tartışırsın yeterki sağlığın yerinde olsun.. konu sahibi olarak benim 2019 dan beklentim ise, şunu söylemek gerekirse birkaç tane olağanüstü ve hayret verici beklentim var.ama şuan için gerçekleşmeleri imkansız.bende sadece bir tanesine yöneldim. o da , bir kişiyi bulmak.aynı şehirde olduğum bir kişiyi. ve o kişi varya off melek melek , tam bir melek . . Bu arada bu ay tutulması umarım tüm burçlara esenlik getirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Çok sıkıntı yaratacaksan eğer 2020 ye yol ver geçsin pezemenk .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Çok sıkıntı yaratacaksan eğer 2020 ye yol ver geçsin pezemenk .. The best. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centurul Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Ankaranın Fethi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2019 Bitmesi... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2019 "Bu yaşamak değil, ölmemek" temalı yıl. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ultimatorius Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2019 bitmesine 1 hafta kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2019 Yargısız olalalım. Daha az bilelim. İsteyelim. İzleyelim. Hareket edelim. 2019 beni yargıladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tusit Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2019 Gençliğimi 2019 Kasım'ında bırakıyorum.Yaşımı 1528'in üzerine sayarak hesaplayacağım artık. Benden bu kadar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.