Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Kon kon Kon kon konn Kon aşka kon Don don don Don aşka don Seni sevdim en son Sınava soksan beni on alırım on On alırım on on on Aşksız çok ağırdım Hem de ton ton Ne milyar yeterdi ne de trilyon Ne sen taşırdın beni Ne de kamyon Seni sevdim tanrıma şükür en son Hafiflendim uçtum gittim kon kon Şu kalbim sanki kuş sanki balon Şu kalbim sanki kuş sanki balon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ton ton ton..dardenel ton..dana mı esınlenmıs acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 şaheser döktürmüş yine:D don don don 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 türkiye nin ilk ve tek şizofren süperstarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 :D:D kata klibini de isteriz:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ben oynarım:D:D:D :dance2:bir gun benı ıstersen:dance2:konnnnnnnnn:dance2:bır gun benı arzularsannnnnnnnnnnnn:dance2:donnnnnnnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 olmaz yahu akıl sağlımı kaybetmek istemiyorum bu yaşta:rofl: klip koy da ajdar oynasın:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 dalga geçmeyin adamla şarkıya baksanaaa :rofl:konn konn kopp kopp forooo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 cazıbeme dayanamadın dımı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 lost bak sulanma katayı vermyoruz kimseye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 abi ne sulanması..sulanan bi tek beynim bu gördüüm konnn dansından ötürü:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 :rofl:alan var mı ki:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 sus kata çaktırma alan yok işte bahane buluyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ajdarın bahtı bıle benden acık ya:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 bak asma yüzünü ya seni isteyen çok kataaa isteyin uleyynn katayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ;)ajdar gıbı dans edıp banu gıbı kahkaha atsam olur mu acaba:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 kata seni kaybetmek istemiyorum lütfen kendin ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 ajdar bir numaradır ajdar fan hatta:) eline sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=31QRguc8zEs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 eveeet sıradaki parça, victoria dan true ya geliyooorr Ajdar kon kon:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Ajdar Kon Kon Cover Nasıldı Bu da koca kafalar özel:D Koca Kafalar - AJDAR http://www.youtube.com/watch?v=SJWDJEATzwM :clapping:Ajdar rules:clapping: :yucky: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Biri de şu ajdara konsa da rahata ersek artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 süpermiş ya... aşkımı ifade etmek adına küs olduğum sewgilime hitaben yazıp yollasam diyorum kon kon kon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Yazık ya adam o kadar yazmış kafiyeli kafiyeli Emek vermiş ona Gnoxis in şarkısı olsun bu da Gitti bütün itibar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2007 .. bi insan nasil bu kadar itici olabilir ya.. pf.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.