MZ1vdnW0mtQ Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2019 kutlu olsun. huzurlu, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Bir de buradan kutlayayim. İyi ki doğdun tatlım, yüzün hep gülsün.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Ikinize de çok çok teşekkür ederim. Hep beraber güldüğümüz mutlu olduğumuz huzur ve başarılı unutmadan sağlıklı nice senelere diliyorum. Ben yaşlanırken siz sevdiğim iki kişi ve diğer sevdiklerim de yanımda olmasını dilerim.. Teşekkür ederim canlarım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Mutlu yaşlaar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2019 Irmak doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Nice senelere şokella, iyi ki doğdun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Çok teşekkür ederim hepinize öpüyorum çok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HorrorSnooww Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Doğum günün kutlu olsun canim hersey gönlünce olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Mutlu yıllar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Kadim yıllar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Mutlu seneler sare. (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2019 Çok teşekkür ederim hepinize... Hep birlikte daha güzel daha başarılı yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2020 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2020 sare doğum günün kutlu olsun. dileklerinin yerine geldiği, huzurlu bir yaş dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.