electronicalev Oluşturma zamanı: Mart 11, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 11, 2019 Mutlu yıllar cici kuş. Sana doğum günü hediyesi olarak algı açıcı enerji gönderiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Mutlu yıllar cici kuş. Sana doğum günü hediyesi olarak algı açıcı enerji gönderiyorum omg yalnız bunu gerçekten hiç beklemiyordum teşekkür ederim enerji yerine ulaştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2019 Mutlu yıllar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Mutlu yıllar heretik . Gerci ne heretiksin ne de katolik , biraz diyonizyak da olabilirsin pek ala tabiki .amma velakin daha cok kunduz erki ile donanmıs bir prometheus gibi .. Hayatında yeni kesifler dileriz .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Mutlu yıllar Heretik! Cici kuşun gazabı üzerinde olsun! :devil: (bilerek büyük bıraktım, daha korkunçlu) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Yaa agsfsgdyd sevdim bunu ninque 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Can, cinlerin bol olsun adamım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Hepi bört dey tu yu bro 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Mutlu yıllara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 heppinize teşekkürler iyi hissettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Mutlu yıllar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2019 Doğum günün kutlu olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.