boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mart 12, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2019 Kadro:Yönetmen: Simon Rich Oyuncular: Daniel Radcliffe Steve Buscemi Geraldine Viswanathan Ülke: ABD Konusu : Düşük seviyede bir melek olan Craig ( Daniel Radcliffe ), tüm dünyada dua edenlerden sorumludur. Onun patronu olan tanrı ise pratikte çalışmaz daha çok hobilerine zaman ayırır. Dünyayı yıkımdan kurtarmaya çalışan Craig, imkansız olan mucizesini yapmak zorundadır. Düşük bütçeli bir yapım olmasına karşın oldukça başarılı buldum. Zaten 30 dk lık bölümlerden oluşan bu dizi için çok da ön bilgi vermeye gerek yok. Cennette işler sence nasıl yürüyor diye sorulsa aklımdan daha farklı bir cevap geçmezdi. Henüz 4 bölüm yayımlanmış bu diziye geç kalmadan başlamanızı tavsiye ederim. Oldukça eğlenceli. Tanıtım: https://www.youtube.com/watch?v=pBVqgz0a4Kc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2019 İzlediğim çoğu diziden iyi kesinlikle tavsiye ederim. 5. Bölüm diye 4. bölümü paylaşmışlar tekrar. Birkaç siteye baktım ama hepsi öyle yapmış neden acaba çok garip değil mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 İzleme linki paylaşmak yasak telif hakları muhabbetinden dolayı, o yüzden özelden gönderdim linki, oradan bakabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Gerçekten komik bir dizi.İkiyüzlü dinsel anlayışlarla alay ediyor.Kesinlikle hmmm hadi insanların dini inancıyla dalga geçerek prim yapalım dizisi değil bence.Anlayana mesaj bol....Boş zamanımda bitireceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.