sare Oluşturma zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2019 Iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni doğum günün kutlu olsun nice senelere güzel insan. Hep var ol hep gülümse. Etrafına saçtığın neşeler seni de bulsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 doğum gününüz kutlu olsun, mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 boynuzsuz; neşen hiç sönmesin, bu yaşın sana eğlenceli, bol paralı, huzurlu günler getirsin.Yeni yaşın kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Mutlu yıllar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Kafam gitmiş, ben de diyorum geyik kim Mutlu yıllar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Teşekkür ederim arkadaşlar sizler de iyi ki varsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Kadim dostum, doğum günün kutlu olsun. Tüm dua ve dileklerinin kabul olduğu bir yıl diliyorum senin için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Mutlu yaşlar! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.