youngwarlock Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2019 arkadaşlar bir fotoğrafa rastladım film değil gerçek inanamadım gözümle ve ayna çalışmalarında görmüşlüğüm var ama ilk defa fotoğraf olarak gördüm bu nasıl olabilir sizce bilgisi olan var mı acaba 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
youngwarlock Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Olay türkiyede gerçekleşiyor akşam rastgele bir fotoğrafta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aksusarya Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Fotoğrafı merak ettim, rica etsem paylaşabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yesilist Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2019 Ben açıkcası inanmakta güçlük çekiyorum şu fotoğraf olaylarına. O kadar çok 'fake' fotoğraf var ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mordred Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2019 Sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.