Jump to content

En Güzel Şişmanlar

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

çirkin kadın yoktur. bakmasını bilmeyen kadın vardır..(konfüçyüs)

bu bakışlara yürekmi dayanır..

http://photofile.ru/photo/fishki_net/3037312/62982297.jpg

Yanıtlama zamanı:

çirkin kadın yoktur. bakmasını bilmeyen kadın vardır..(konfüçyüs)

adamda da yok yok yani..her konuya el atmıs:rofl:

Yanıtlama zamanı:

Kilo sorunu olan varsa yazdıklarınızdan sonra bunalıma girmiştir heralde arkadaşlar:) kiloyla alay etmekte sakat biriyle alay etmek gibi birşey benim için neticede gırtlak tutamamaktan da oluyo hastalık sebebiylede oluyo o bakımdan söyleyeyim dedim:)

Yanıtlama zamanı:

Ben dalga geçmedim ciddiydim valla...

Bi an annemden dayak yiycekmiş gibi hissettim nora naaptın bana,alta watching you yaza yaza psikolojim bozuldu be:D

Yanıtlama zamanı:

yok dalga geçiosunuz püü size demedim zaten ama bu kızlar bu konuda zaten hassas olur genelde bi de biraz fazlacaysa o kilo şakasını bile kaldıramayanları biliyorum aklıma geldi belirtmek istedim sadece:)

Yanıtlama zamanı:

Şaka bi yana haklısın,yani hangi insan bu konuda dalga geçilmesini isterki bu konularda duyarlıyım o yüzden hakikaten dalga geçmemiştim teşekkürler:)

Yanıtlama zamanı:

Sagdaki hoşuma gitti azcık zayfılatırım ben onu :D

yok dalga geçiosunuz püü size demedim zaten ama bu kızlar bu konuda zaten hassas olur genelde bi de biraz fazlacaysa o kilo şakasını bile kaldıramayanları biliyorum aklıma geldi belirtmek istedim sadece:)

Nora yoksa senindemi kg sorunların var bu kadar hassaslık falan cok irdelemissin:)

Yanıtlama zamanı:

tamam bu bakışlara yürek dayanmayabilir belki ama yatak konusunda kesinlikle dayanamaz.bu arada onları aşağılamıyorum.sadece mizah katmak istedim..

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...