darkmoon1111 Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 3, 2007 çirkin kadın yoktur. bakmasını bilmeyen kadın vardır..(konfüçyüs) bu bakışlara yürekmi dayanır.. http://photofile.ru/photo/fishki_net/3037312/62982297.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 cesur pozlar:) konfucyusun sözü hala gecerliliğini koruyor benim için ama:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2007 edit.. nora hakli.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Yüzleri çok masum..Biraz zayıflasalar çok hoş bayanlar olurlardı . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 edit.. bana neydi ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Güzel bayanlar şimdi hakkını yemeleyim (edit) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 edit.. yuh dedim kendime.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Zamanla bunu da atlatır ,daha da güzelleşirler (edit) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Çok güzel kadınlar bunlar ya,özellikle sağ baştaki çok hoş,sağol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 çirkin kadın yoktur. bakmasını bilmeyen kadın vardır..(konfüçyüs) adamda da yok yok yani..her konuya el atmıs:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Kilo sorunu olan varsa yazdıklarınızdan sonra bunalıma girmiştir heralde arkadaşlar:) kiloyla alay etmekte sakat biriyle alay etmek gibi birşey benim için neticede gırtlak tutamamaktan da oluyo hastalık sebebiylede oluyo o bakımdan söyleyeyim dedim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 haklisin nora.. editledim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 ortadaki hatun güzelmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Ben dalga geçmedim ciddiydim valla... Bi an annemden dayak yiycekmiş gibi hissettim nora naaptın bana,alta watching you yaza yaza psikolojim bozuldu be:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 yok dalga geçiosunuz püü size demedim zaten ama bu kızlar bu konuda zaten hassas olur genelde bi de biraz fazlacaysa o kilo şakasını bile kaldıramayanları biliyorum aklıma geldi belirtmek istedim sadece:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2007 Şaka bi yana haklısın,yani hangi insan bu konuda dalga geçilmesini isterki bu konularda duyarlıyım o yüzden hakikaten dalga geçmemiştim teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 ya benim aklıma bide rusların "çirkin kadın yoktur, az vodka vardır" sözü geldi aklıma:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Sagdaki hoşuma gitti azcık zayfılatırım ben onu yok dalga geçiosunuz püü size demedim zaten ama bu kızlar bu konuda zaten hassas olur genelde bi de biraz fazlacaysa o kilo şakasını bile kaldıramayanları biliyorum aklıma geldi belirtmek istedim sadece:) Nora yoksa senindemi kg sorunların var bu kadar hassaslık falan cok irdelemissin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 sağdakinin bakışlar güzel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 yürekte,fizikte dayanmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
clea Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 yok yok bence hala çirkinler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 tamam bu bakışlara yürek dayanmayabilir belki ama yatak konusunda kesinlikle dayanamaz.bu arada onları aşağılamıyorum.sadece mizah katmak istedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Ben hala ortadaki hatunun güzel oldugunu düsünüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 istemeye gidelimmi sen çiçeği çikolatayı al gerisini hallederiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 yok canim önce flört etmek lazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.