Alpxalperhanx Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2019 Sevdiğimi unutmam için bir büyü yöntem bileniniz var mı ? iki yıldır aynı kırgınlıklar ve travmalarla yaşıyorum çok şifa yöntemi veya psikolojik olumlamalar denedim ama kafamı yastığa koyduğumda unutamıyorum ve tekrar onu düşünürken buluyorum kendimi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Öyle bir yol yok. ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 isterseniz deneyin bir http://www.gnoxis.com/bag-kesme-meditasyonu-54449.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2019 Meditasyon, olumlama ve çeşitli farkındalık çalışmaları ile kendinizi tamir edebilirsiniz ancak unutma büyüsü?. Majikal çalışmaları sihirli değnek kıvamına getirmemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Love Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2019 Başka şeylere odaklan yeni bir hobi edinmeye falan çalış hatırlamamaya özen göster zamanda geçtikçe biticektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bael Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2019 Farkındalık, düşünce ve bilinçaltı temizliği, olumlama ve izleme uygulamalarıyla unutulabilir. Bunlar da bir nevi majidir. Maji demek illa özel tütsü ve ruhani duaların okunması demek değildir. Uygulayın, faydasını göreceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.