0192006 Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2019 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2019 Iki yere (siir ve ask ole ilgili konulara)yorum yazdim ancak bugun baktigimda yorumlarim silinmis sebebini ogrenebilir miyim? Bir yazim hatasi argo soz vs. mi yazdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 Benimkiler de gitmiş. Muhtemelen yedekten geri yükleme gibi birşeyler yapıldı. Çünkü özel yazışmalar dahil olmak üzere, 10 Aralık'dan sonraki hiçbir yazı yok. Umarım çok gerekli şeyler yazmamışımdır. Hiçbirini anımsamıyorum şuan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0192006 Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 Benimkiler de gitmiş. Muhtemelen yedekten geri yükleme gibi birşeyler yapıldı. Çünkü özel yazışmalar dahil olmak üzere, 10 Aralık'dan sonraki hiçbir yazı yok. Umarım çok gerekli şeyler yazmamışımdır. Hiçbirini anımsamıyorum şuan. Bende korkmuştum kurallara aykiri bir sey yazdim diye rahatladim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2019 tekrar yazın bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2019 Merhaba. Bunun için yeni konu açmayıverdim. Şimdi denedim, yeni kayıtta topu topu şu bir kaç soru dönüpduru: İstanbul'un plaka kodu kaçtır?İki elde toplam kaç parmak vardır?Atatürk kaç yılında ölmüştür?Atatürk hangi tarihte doğmuştur?Kutucuğa "Gnoxis" yazınBir elde kaç parmak vardır? Hatırladığım kadarıyla, üyelik kabulu elle yapılıyordu ve kabul edilen üyeler hemen yazamıyordu. Spambotla mücadele için bu üç önlem, büyük oranda etkili olsa da görünüşe göre kimileri sabrederek engeli aşabiliyorlar: Örneğin resimdeki bot, 23.10.2019'da üye olmuş ve bugüne kadar beklemiş. Bu sayede onay aldıktan sonra yakalanmadan varlığını sürdürebilmiş. Mevcut sorular, pek çok forumda ortak var olduğu için, bunlar botlara öğretilmiş olabilir. Acaba soru çeşitliliği artarsa yöneticilerin yükü de azalır mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2019 Merhaba. Bunun için yeni konu açmayıverdim. Şimdi denedim, yeni kayıtta topu topu şu bir kaç soru dönüpduru: Hatırladığım kadarıyla, üyelik kabulu elle yapılıyordu ve kabul edilen üyeler hemen yazamıyordu. Spambotla mücadele için bu üç önlem, büyük oranda etkili olsa da görünüşe göre kimileri sabrederek engeli aşabiliyorlar: [ATTACH]17728[/ATTACH] Örneğin resimdeki bot, 23.10.2019'da üye olmuş ve bugüne kadar beklemiş. Bu sayede onay aldıktan sonra yakalanmadan varlığını sürdürebilmiş. Mevcut sorular, pek çok forumda ortak var olduğu için, bunlar botlara öğretilmiş olabilir. Acaba soru çeşitliliği artarsa yöneticilerin yükü de azalır mı? Bunun sonu yok. Senin yaptığın gibi sorular elde edilip bota eklenir sürekli. Captcha desen onu çözen programı yazmak 5-10 dakika alıyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KutupAyisi Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2019 2012 yılında üyeliğim varmış. Kullanmak yeni aklıma geldi. Bu siteden Doğum günümü(20.Ekim) kutlayan bir mesaj aldım. Öncelikle çok naziksiniz adminler. Teşekkürler. Aranızda ben şamanım diyebilen ve ruhsallıkla ilgili profesyonel olarak bilgi sahibi olan insanlarla iletişim kurmak için geldim. Tekrar teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2019 biz teşekkür ederiz hoşgeldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2019 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2019 Sanırım botlar bir şekilde onay süzegecini aşıyorlar. yani soruyla, kepçeyle, şubu algoritmayla önlenecek birşey değil. Şurada vietnamlı bir turist ziyaretime gelmiş. Aynı turist abrakadabra'yı da ziyaret etmiş. Az önce başka bir tursiti ağırladım. bakınız bu amcayı kayıt olurken yakalamıştım online listesinde ( hepinizi izliyorum nihahaha ) sağ olsun selam vermeden geçmemiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.