occulist Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2020 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2020 Forumda son 6 aydır hiçbir yeni konu açılmıyor bu berbat yönetimin sebebi nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Apotheous Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Yönetim yokki. Haksız da sayılmazlar, dostum baksana sitede kimse yok. Ben geçenlerde bir konu açtım. Sen ne konusu açmaya çalışıyorsun mesela? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
superado Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 sahipsiz kaldık galiba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
superado Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Dikkat ediyorum,grup amacından sapmış vaziyette,paylaşımlar müzik,fikra vb. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kracs Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2020 yönetim 7/24 siteye bakacak diye bir şey yok arkadaşlar. forumda bazen aksaklık olabilir. konu açamıyorsanız, daha sonra tekrar açmayı deneyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2020 Arkadaşlar sakin olun. Forum mantığı kolektif olmak. Değil mi? Sadece bu tarz problemler yok. Site kendisi bile gidip geliyor. Sürekli aktif yönetim gerektirecek kadar aktif kullanıcı olduğunu da düşünmüyorum aslında. Forum genel anlamda ıssız. Bu değiştirilmek istenen bi durumsa da sanıyorum ki kullanıcılara bağlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2020 Sitede bir güncelleme falan mı oldu acaba? Google-analitics'i engellediğim zaman giremiyorum. Şifre yanlış diyor. Engellemeyince girebiliyorum. Bir de bu siteden bağızmsız olarak bir dert yanmak istiyorum yeri gelmişken. Bazı sitelerde cloudfront engeli var. Bu siteyi engelleynleri siteye almıyor maaaalesef. :/ Ah işte Gnoxis'i sevmek için bir neden daha. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2020 http://www.gnoxis.com/yeni-konu-acma-2974-2.html#post706790 Sanırım konu cevabını bulmuştur. Başlık açmadan önce lütfen araştırdığınız şeylerin sitede yer alıp almadığını araştırın. *Hizmet veren özel bir şirket değiliz. Hepimiz işinde gücünde insanlarız. Elimizden geldiğince site ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Bilgi arayan, yıllardır buraya istiflenmiş bilgiler arasından dilediği bilgiye ulaşabilir. Bilgi katmak isteyen, öncelikle başlıkları doğru şekilde araştırıp eklemelerini ilgili konuların altına yapar, eğer konuyla ilgili bir başlık yok ise başlık açar. Bu durumu karıştırıp siteyi alt üst eden az mesajlı/yeni üyelerin karmaşa yaratmaması için üst başlıklarda açılan konular onaya tabidir. Tartışma içeren, alakasız mesajları siliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.