TILSI Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2020 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2020 Hayat denilen bu karmaşanın içinde savrulurken kendinizden uzaklaştığınızı hissedersiniz.Çevreniz,olumsuz gelişen olaylar veya hayal kırıklıkları vs.. Kendinizle başbaşa kaldığınızda bu sürükleyici girdaptan kurtulmak adına kendinizce geliştirdiğiniz bir takım teknikler olabilir.Sizler bu durumda nasıl bir yol izlersiniz? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Renesmee Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2020 Ben genelde dışarıyı izleyip, incelemeyi tercih ediyorum. Doğanın sunduğu şeyleri izlemek içimi rahatlatıyor. Kimi zaman oturup bir şeyler çizmek de rahatlatıyor tabi ki. Birçok seçenek arasından en güzeli doğayı izlemek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2020 Evet doğa ve müzik . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emarx Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2020 Yaşam enerjimi kaybettiğimde genelde bu dünyayi bir sorgulama sürecine giriyorum. Neden burada yaşıyoruz neden acı çekiyoruz falan diye. Ama en güzeli bütün bu acıların da geçici olduğuna inanmak tabi, onun dışında üstünde kalan negatif enerjiyi temizlemek de bir nebze yardımcı olabilir. Doğaya çıkıp dolaşmak, topraklanmak, bitkilerle iç içe olmak biraz rahatlatıyor tavsiye ederim, kaybettiğin enerjiyi doğa sana geri verecektir onun dışında deniz tuzuyla veya adaçayı veya diğer bitki yapraklarıyla yapacağın bir banyo keyfi de seni rahatlatabilir bence. Sağlıcakla kal, umarım acilarinla baş edebilirsin... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TILSI Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2020 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2020 Sevgi ve ışıkla güzel kardeşim.Harika bir yöntem.=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.