SystemFail Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2020 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2020 Merhaba sevgili Gnoxis ailesi. Uzun süredir uğraştığım bir projemi bitirmiş bulunmaktayım. Bu müzik türünü seven kişilerin eleştirileri benim için çok önemli ve değerli. Lütfen benimle görüşlerinizi paylaşın.https://youtu.be/tJu2UZwJ_Fg Buradaki masteringsizdir masteringli hali ise Spotifyda Teşekkür ederim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Ellerine sağlık, aktı gitti parça yemin ederim. Bir Tutam Yahel, bir tutam Tiesto dan etkilenme var galiba ama olacak o kadar da. Devamının gelmesini acil temenni ediyorum. İyi çalışmalar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SystemFail Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Gerçekten beni mutlu eden, gerçekten çalışınca olduğunu gösteren bir yorum geldi çok teşekkür ederim! Yahel fazla bilmiyorum ama tabi eski Tiesto candır can Diğer çalışmam da yolda mutlaka haberleşelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2020 Yahel '' In ta omri '' ve '' Butterfly '' dinlemeni öneririm. Biraz vizyon katar emin ol. Mixlerinin hepsini dinledim, sanki bazı melodilere takılı kalıyormuşsun gibi geldi ama şundan emin ol 20'li yaşlarıma geri gittim namerdim Esenlikler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.