Lunam de tenebris Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2020 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2020 Bilen varsa lütfen söylesin. Gerçekten çok merak ediyorum. Bu kadinin önceden wicca/cadilik hakkinda güzel,bilgilendirici videolari vardi. Ama sonra bir video atmıştı kendisindeki anksiyete vb. Psikolojik rahatsizliklarini anlatıyordu. Iste o videodan sonra uzun bir süre video atmadı. Bir süre sonra eski videolarını silmeye başladı. Sonra da kanali tamamen kapattı. Facebook hesabini da kapatmis. Ya cok merak ediyorum acaba basina bir sey mi geldi ? Bilen biri beni aydinlatirsa sevinirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yungpixie Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2020 Gerçekten bende cok severdim tek o vardı doğru düzgün anlatan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cariswarrior Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2021 Ben de sıkı takipçisiydim baktım ne hesabı var ne videoları var çok araştırdım ama bir şey bulamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.