paranormalfikir Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2020 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2020 Mehmet Yaşar Günaçgün ya da bilinen adıyla Yaşar, Türk pop müzik şarkıcısı... Doğum tarihi ve yeri: 5 Nisan 1970, Adana Gözler Aynı Sen Anlatamıyorum https://youtu.be/Vv6Eqru3kzM Yüreğimi Kaybettim Kör Bıçak [video=youtube_share;LU-u4dFzUKY] Aldanırım [video=youtube_share;N2-dhhr01ss] Divane [video=youtube_share;HhucJr-9MCk] Mazim Değil Hayırdır İnşallah Ebruli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wolsrey Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2020 Forumun haline bak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2020 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2020 Ebruli'de söylendiği gibi; "...adamım bu küçük işlere ben bakarım..." Daha yüksek katkılarını bekliyoruz Wolsreycim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2020 Forumun haline bak.. bak bu konuda haklısın ama sen de bi katkıda bulunmamışsın .. Sahalarda görmek isteriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.