Amoress Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 Şimdi git...! Say ki..Seninle içinden sevda geçen bir türkü söylemedik Say ki.. Gece mektuplarının en güzel aşk şiirlerini beraber ezberlemedik Say ki.. Sevda trenini kacırdığım durakta bir süre beraber bekledik Sen git..! Ben gelemem bu yürekle..! Ya da kal..! Eylül yağmurlarını bekle.. ! Seni yağmurdan sonra sevicem Saçlarıma ak düşmemiş halimle Sen yaşlardayken 18'inde, 20'nde Seni yağmurdan sonra sevicem Kaldırımların ıslak ve temiz haliyle Yaşlı yüzüm delikanlı yüreğimle, Seni yağmurdan sonra sevicem.. Aşksız geçen onca yılı yakacağım Sevda aleminde kendi ellerimle Şimdi git..! Say ki..Seninle sahildeki çardakta hiç dondurma yemedik Say ki..Oturup konuştuğun yaşlı ve yabancı bir adamdı Ve sevdadan hiç söz etmedik Say ki ..Hiç gülmedik Aynı şeyleri sevmedik Ve yağmurdan sonra beraber yürümedik Seni, yağmurdan sonra sevicem Kimse bilmiycek, herkesden gizliycem Yağmurdan sonraki toprak kokusu olacak havada Seninle gök kuşağının altından geçicem Seni yağmurdan sonra sevicem Ve seni sevdiğimi kimseye söylemicem Belki bu dünya gözlüyle gördüğüm son yağmur olacak Islak kaldırımlarda sırılsıklam yürüycem Ben seni yağmurdan sorna sevicem Ve bir gün ölürsem, yeşil gözlerinde ölicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Amoress sen beni ağlatmaya çalışıyorsun galiba Güzel teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 öyle bir niyetim yoktu aslinda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 ya bu gönül işleri ne iş yaa:cray:Bak işte kurduğum cümleyede yansıdı tuhaflığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Ya o gönül işleri öyle işte En iyisi yek takılmaktır kaptırmayın kendinizi böyle şeylere derim FAZLA..Herşey dozunda güzel ..Doğrusunu bulana kadar o kadar yıpranıyorsunuz ki...Gerçeği karşınıza çıktığınızda gücünüz bitmiş oluyor..Şu an bitik bir pilim ben ... Not : Ağlamadım Amoress ağlamam ben romantizme direnirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Benim gibi Zehirine bagimliligin olmasinda, savas savasa bildigin kadar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Amoress yaralıyız galiba Şiirler şimdi anlamını ortaya çıkardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Bir ara özel cay,a davet ederim konusmak icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Ooo gelmem mi davetini bekliyorum o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 gusellmiş:Dsaolasn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 yağmur beni benden alan sevgi de derinleşmeme yol açan...... bütün pası üzerimden alan.. sevgi ve yağmur ikisi de berrak doğal saf ve her zaman elde olmayan.... güzel bi şiir yüreğine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 uyandik rüyamizin en güzel yerinde... simdi gözlerim yagmur sonrasi... birkaç bugulu hatiran bana kalan... avuçlarimda iki yüzük... aci yazima yemin olan... aci yazgima sebep sevdan... ben tsk ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 acı yazıma yemin olan..... acı yazgıma sebep sevdan...... ne denir ki bu yüreğe..... yüreğin saolsun yıkadın bizleri.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 yenildim sen çikmazin vefasiz bir aska... simdi günahlarda adaklarim... söz geçer mi göz pinarlarima... bir damla kalir askima inat... gözümün son kenarinda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 bir damlayı aşka inat tutmayı başaranlara benden bi alkış... yüreğine sağlık akşam üstü iyi gidiyo şiirlerin..güneşin dönüşü gibi yüreğe dönüş vakti.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2007 Sevgi dolu ezgiler geldi kulağıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.