Jump to content

Favori Smiley'iniz Hangisi?

seven of spades

favori smileyiniz..  

96 üye oy kullandı

1. 1. favori smileyiniz..

• diger
      9
    • 39
    • 12
    • 2
    • 10
    • 7
    • 2
    • 8
    • 1
    • 2
    • maximum 50 olmus iyi mi.. seven ben seni napiym.. ..
      4

Önerilen Mesajlar

bikac uye disinda hemen hepimiz mesajlarimiza renk nese ve biraz da anlam katmak icin smileyler kullaniyoruz.. peki en cok hangisini kullaniyoruz.. iste adaylar.. (azami dokuz adet arti digerleri opsiyonu ile..)

digerleri

o yok.. bu nerde.. bunu naptin.. ohoo bu da yoksa..

diyeceginiz hersey var ya.. bu opsiyondalar.. :)..

azinligin sesi bu opsiyon..

"ezilen smileyler iktidar olacak" diyorsaniz bu sikki secebilirsiniz.. :)..

:rofl:

bir duygu patlamasidir rofl.. once kikirdar.. kafasini sallar.. sonra olanlar olur.. daha fazla kendini tutamaz ve tepinmeye baslar smiley imiz..

bir mesaja nese katmanin en kolay yoludur.. mesajdaki espriniz geyiginiz igrenc olabilir.. hic sorun degil.. ekleyin pesine bi rofl.. hic degilse bir tebessum saglar..

gereksiz kullanildiginda cok itici olabilmekle birlikte yerine oturdugunda da vurucu bir etki yapmaktadir.. geyik kosesinin bas kahramani, enteresan basliklarin vazgecilmezidir..

:D

tabiri caizse tam bir siritistir.. hatta hafif bir pislik yapilmisligin habercisidir.. rofl kadar eglenceli ya da (:)) kadar kibar degildir..

ama onun da gerekli oldugu yerler muhakkak vardir.. birine bir laf vurdurdugunuzda ya da son uc mesajdir 5er tane rofl kullanmis oldugunuzda imdadiniza bu smiley yetisir..

:)

en kibar smileydir.. dedigimiz birseyin karsimizdakini incitmesinden korktugumuzda yumusatici niyetine koyabiliriz..

bazen gulmek icin kullanilsa da bu smileyi gulmek icin genelde modlar kullanir.. ciddidir sulu degildir.. ama modlar da insan.. onlar da guler.. iste bu noktada bunu kullanirlar genelde..

tesekkur ederken iltifat ederken kullanimlarina da rastliyoruz..

:rolleyes:

yanlis bir nokta yakalandiginda ya da anlamsiz bir seylerle karsilasilinca nasi yani demenin en kibar yoludur..

bazen laf vurunca da kullananlar olsa da aslen kibar bir smileydir..

:confused:

itiraf kosesinin vazgecilmezlerindendir.. hayatin sillesini yemis bezgin gorunumu, yapilan yoruma en derininden bir huzun katar..

kaslarin acisina falan bakilinca kucuk emrah forumda modunda bir smileydir.. allah kimseye kullandirtmasin

:cool:

biraz artist bi smileydir.. ben buyum ben suyum cumlelerinden sonra gelir.. ya da bir tartismada hakli cikan uye tarafindan kullanilir..

itici bir havasi olsa da kullanmak bazen bir ayri zevklidir.. :cool:..

:wallbash:

yorumda gecen olayin yorumcunun kontrolu disinda oldugunu vurgular.. yorumcu birseye sinir olmustur.. ama bu olay tamamen baskasiyla ilintilidir.. elden gelen tek sey kafayi duvarlara vurmaktir..

genelde itiraf kosesinde kullanilan bu smiley fazla izlenince basagrisi yapar aman diym..

;)

cool un daha incesidir.. ama gereksiz kullanildiginda inanilmaz sinir bozucu olur.. tamam mi bebek bakislari o bakisi yiyeni illet ederken kullanana da ayri bi iticilik katar..

yerine oturdugundaysa bir uyenin belki bir daha foruma girmemesine bile neden olabilir.. en buyuk korkum birgun birinin bunu bana yerinde oturtmasidir.. :D..

:mad:

en temelinden o nerde bu nerde diyenlere atacagim bakistir.. :D..

onun otesindeyse genelde siyasi basliklarda falan kullanilir.. eger kizgin bir itiraf soz konusuysa da kullanilmisligi gorulmustur..

yaninda herhangi civik biseyle kullanilmazsa yorum sahibinin en ufak sakasi olmadigini gosterir.. tez elden kullanicinin gonlu alinmalidir..

gonul isterdi ki daha cogunu ekliym.. ama malum.. 9+1 adet kullanabiliyorum.. :(..

:p.. :ermm:.. :thumbsup:.. :devil:.. :polling:.. :nea:.. :blink:.. :swoon2:.. :derisive:.. :wacko:.. :clapping:.. :whistling:.. :no:.. :punish2:..

.......4elesis.. :)..

edit.. max 10 iyiydi ya.. usenince mazeret oluyodu ne guzel.. pf.. :D..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu arada "Bugün cuma enseyi kapa!:punish2:" smiley'i,"Bunu da mı duyacaktım sıkarım kafama!:swoon2:" smiley'i ve "Bakalım sokakataki vatandaş bu konu hakkında ne diyor?:polling:"smiley'i de ayrıca sevdiğim smiley'lerdir:D

4'ü gördüm:)

Seven 4Ever diyesim geldi:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:no: ben en çok bunu seviyorum gerçi :mad: buda tatlı geliyo bana suratı hoşuma gidiyo:D

kardesim demisti.. bak gor bunu koy nora ve modlar onu sever demisti.. :).. valla demisti billa demisti.. ama ben.. :no: demistim ona.. yanilmisim.. simdi ne kadar ;) yapsa yeridir.. pf.. :confused:..

:)..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...