vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 (düzenlendi) [video=youtube;kr-a1R_Dmpo] Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Nası ya dedim,kedi mi sanıyo bu tavşan kendini:DBu arada amcaların gülmesiyle istemsiz bir sırıtış hasıl oluyo bünyeye,harika paylaşım Vhercle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Beğenmene sevindim Elesis:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 güzelmiş:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Bir tavşanın yılanı kovalayabileceği hiç aklıma gelmezdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 aynen ilk baktıgmda şimdi zehirledi dedim tavşanı ama yılan çareyı kacmakta buldu:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Bir daha arkadaşlarının yüzüne bakamıycak o yılan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 bu bana bir tanığımızın(kadın) tüfekle 157 cmlik bir yılanı vuruşunu hatırlattı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Tanıdığınız tavşana mı benziyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 komiksinama gerçeği sölemiştim.bizzat bende yılanlarlan boğuşmuştum.çok korkunçtu.özellikle bilmeden yılanların barınağına girmem...tam benim uçukluğumun kanıtı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Bilerek sulu bi espri yaptım Ben de yılanlarla baya bi muhttab oldum Sevemedim pek kendilerini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Tanıdığınız tavşana mı benziyordu vhercle bir numarasınnnn:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 İlk söyleyen sen değilsin felidae Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 gelincik falan olsun bu nolur ya.. yoksa bir yilanin madara olusunun videosudur bu yani.. .. inanilmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.