vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2007 Bir fabrikada çalışan ve sıradan bir işçi olan John Q. Archibald (Denzel Washington), bir gün oğlu Mike'ın bir maç sırasında rahatsızlandığı haberiyle yaşamı değişir. Oğlu'nun kalbi gerekenden üç kat daha büyük olması ve yaşayabilmesi için acil olarak kalp nakli yapılması gerekmetedir. John Q.'nin çalışma hayatında şanssızliklar peşini bırakmaz. Maddi durumu iyi olmayan John Q.'nin oğlunun yaşaması için en kısa sürede büyük miktarda para bulması gerektiğini öğrenir. Tüm eşyalarını elinden çıkaran, yardım bulabileceği her kapıyı çalan John Q. oğlunun ameliyatı için yeterli parayı bulamaz. Bunun üstüne hastane yönetimi, Mike'ın hastane masrafları karşılanamiyacak kadar yüksek olduğu için, kalp hastası Mike'ı eve gönderme kararı alır. John Q oğlunu kurtarabilmek çaresizlik içinde aralarında kalp cerrahı Dr. Raymond Turner'ın (James Woods) da bulunduğu bir bölüm hastane personeli, bazı hasta ve ziyaretçi'yi aynı hastane'de rehin alır. Danzel Washington'un hollywood'un en iyi erkek oyuncusu olduğunu düşünmemi sağlayan filmdir. http://www.limbueytor.com/upload/JohnQtheMovie.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 bozguncu mu kahraman mı diye az mı tartışmıştık 40 kişi:rolleyes:..... tşk.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Tam bir kahraman.... Kendi kalbinin oğluna verilmesini istediğinde gözlerim dolmuştu... Sana da teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 tabii hamile kadının çocuğunu düşürme ihtimalini göz önünde bulundurmazsak tam bir kahraman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Hamile kadını salıyordu sonradan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 her neyse hamile kadın bilmem ne ama kendi çocuğunun yaşaması için başkalarının hayatlarını tehlikeye atıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 o zaman gazap ateşini de izlemenizi tavsiye ederim ( man on fire ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Denzel Washington olucakta film kötü olucak daha hiç rastlamadım bu da çok güzel bir film sağol paylaşım için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 yahu duydum önce de ama izlemeliyim izlememeliyi miiym diye arada kaldım amma vherc in tavsiyesiyse izlemeliyim diye sonuca vardım:D e7allah;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 İzla hocam çok seveceksin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2007 inandık güvendik vherc sana:D hadi bakalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.